Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CİTY’NİN YILDIZI FENERBAHÇE’YE SICAK BAKIYOR !

Trendyol Süper Lig ekiplerinden

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe transfer çalışmalarına hızla devam ediyor.

 

Fnerbahçe Kulübü Başkan’ı Ali Koç yarı dönem transfer’leri  için yardımcılarıyla çalışmalarını  hızlandırmış durumda.

Milli arada birçok oyuncular’la görüşmeye geçen kulüp listesindeki aday oyuncuları netleştirdi.

 

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal Ocak ayında yapılması geren transfer listesini Fenerbahçe yönetiminde bildirmiş durumda .

Teknik Direktör İsmail Kartal’ın 1 veya 2 transfer talebi olduğu bildirilmiş. İsmail Kartal’ın takımdan memnun olduğu ve çok fazla transfere gerek olmadığı ifade edilmiş.İsmal Hoca’nın takımda orta sahaya çok net bir transfer talebi olduğu belirtilmiş ve diğer yapılacak olan transferin rotasyon transferi olacağı bildirilmiş.

 

Fenerbahçe ekibi bu sezon Edin Dzeko, Dusan Tadic, Sbastian Szymanski, Dominik Livakovic, Djiku, Fred, Becao ve Cengiz Ünder gibi  önemli transferler gerçekleştirdi.

 

Fenerbahçe ekibi’nin Manchester City’nin Yıldızını gözüne kestirdiği ifade edildi.Fenerbahçe Teknik Adamı’nın oyuncuyla ilgili olumle rapor vermesi idda edildi.

 

FENERBAHÇE’NİN TRANSFER GÜNDEMİNDEKİ BOMBA İSİM (KALVIN PHILLIPS ) !

 

 

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, Manchester City forması giyen Kalvın Phıllıps için görüşmelere başladığı öne sürüldü.  Sarı Kanarya Manchester City’nin yıldızına 1-2 Milyon Euro teklif yapmayı düşündüğü idda edildi. City’nin yıldızı Türkiye’ye sıcak baktığı ifde edildi. Manchester City Teknik Adam’ı Guardiola Yıldız oyuncunun başka takıma kiralık gitmesine izin verdiği belirtildi. Yıldızla yapılacak kontrata satın alma opsiyonunun da koyulmak istendiği ifade edildi ama İngiliz temsilcisi’ nin opsiyonsuz kiralama teklifine daha sıcak olduğu belirtildi. Bu tarnsferin 15 gün içerisinde netliğe kavuşması bekleniyor.

 

 

wer