Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Chelsea ve Manchester City Küme Düşebilir !

Geçtiğimiz günlerde Premier Lig’de

Geçtiğimiz günlerde Premier Lig’de Everton finansal sürdürülebilirlik kurallarını ihlal ettiği için Premier Lig’de 10 puan silme cezası verilmişti.

Bugün İngiliz basınında yazan habere göre Premier Lig ekiplerinden Manchester City ve Chelsea’nin küme düşme tehlikesi olduğu belirtildi.

Hatırlatmalarda Manchester City’nin 115 ayrı mali suçlandığı akıllara geldi. Chelsea ekibi ise bir dönem Roman Abramovich döneminde kayıt dışı ödemelerle ilgili başının baya dertte olduğu belirtildi.

İngiltere haberinde Everton’un son 5 senede toplam 24 Milyon pound fazla harcama yaptığı için ceza olarak Premier Lig’de 10 puan silme cezası aldığı,  Chelsea ve Manchester City’nin karıştığı konuları daha ağır olduğu için küme düşme tehlikesi ile karşı karşıya olduğu yazdı.

Açıklamalarda bulunun Man.City’nin eski mali danışmanı Stefan Borson, Bu suçlamaların kanıtlanması halinde takımın ceza olarak küme düşeceğinin  gündeme geleceğini bildirdi.

Stefab Borson’un Açıklaması ; ” Everton’a verilen 10 puan silme cezası FFP ihlali için çok ağır. Manchester City ve Chelsea’ye yapılan suçlamalar kabul edilirse küme düşme yaptırımı potansiyeli yüksek.”ifadelerini kullandı.

rewq