Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bingöl’de 2 Ayrı Kazada 2 Kişi Hayatını Kaybetti, 4 Kişi Yaralandı

Bingöl-Elazığ karayolunda istinat duvarına

Bingöl-Elazığ karayolunda istinat duvarına çarpan otomobilde bulunan 2 kişi hayatını kaybetti. Diğer bir kaza da Genç Caddesi’nde hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı. Kazada 4 kişi yaralandı.

İSTİNAT DUVARINA ÇARPTI

Kaza Bingöl-Elazığ karayolunun 10. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Alperen Nuriçil idaresindeki 12 AC 343 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak istinat duvarına çarptı.

İhbar üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptığı kontrollerde sürücü Alperen Nuricil’in ve yanındaki kimliği henüz belirlenemeyen kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Hurdaya dönen otomobilden çıkarılan cenazeler otopsi işlemleri için Bingöl Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HAFİF TİCARİ ARAÇ İLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI

Diğer bir kaza da gece saatlerinde Genç Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, A.K. idaresindeki 23 BF 138 plakalı otomobil ile M.K. yönetimindeki 38 AFZ 475 plakalı hafif ticari araç çarpıştı. Kazada 4 kişi yaralandı.

İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulanslarla Bingöl Devlet Hastanesine kaldırdı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.