Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bayern Münih’in Futbolcusuna Filistin Paylaşımı İçin Sınır Dışı İstendi

Bayern Münih’de forma giyen

Bayern Münih’de forma giyen Fas’lı oyuncu i, İsrail ve Filisti arasında olan savaş’dan dolayı Filistine destek mesajı yayınladı. Fas’lı oyuncunun bu paylaşımından dolayı sınır dışı edilmesi istendi.

Bayern Münih’te forma giyen Fas Kökenli Hollandalı futbolcu yayınladığı Filis’tin mesajı ile tüm tepkileri üzerine çekti.

Hristiyan Demokrat Birlik patisinden Millet vekili olan Johannes Steiger Yıldız futbolcu’nun kulübüyle ilişiğinin kesilmesi ve sınır dışı edilmesini istedi.

 

JOHANNES STEİGER’İN AÇIKLAMALARI:

”Nazilerin , Yahudi kulübü adını Kurt Landauer’in kulübü işlerin bu şekilde devam etmesine izin veremez.Sevgili FC Bayern lütfen hemen kovun.Ayrıca onun Almanya’dan sınır dışı edilmesi için devletin tüm seçenekleri kullanılmalıdır.”ifadelerini kullandı.

 

Bayern’nin yıldızı Bild gazetesine yaptığı konuşmada , ” Kendimi ve neyi savunduğumu açıklamak zorunda kalmam gerçekten hayal kırıklığı yaratıyor.Dışarda binlerce masum insanın öldürüldüğü bir durum var.Benim duruşum, bu dünyada barış ve adalet için çalışacağımdır.Buda her türlü teröre, nefrete ve şiddete karşı olacağım anlamına geliyor. Bu yüzden neden benim hakkımda tam tersi düşünüldüğünü ve neden nefret dolu gruplarla ilişkilendirildiğimi anlıyamıyorum.Kontrolden çıkan bu korkunç çatışma nedeniyle hergün masum insalar ölüdürülüyor.Hepimiz buna karşı olmalı ve buna karşı sesimizi yükseltmeliyiz. Bu insalık dışı bir durum.”  açıklamalarında bulundu.