Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aziz Yıldırım Fenerbahçe’nin 2 Nisan’daki Kongresine Katılacakmı !

Fenerbahçe Kulübü tarihinin en kritik genel kuruluna gidiyor. Tüm sarı-lacivertli camia 2 Nisan’da gerçekleşecek Olağanüstü Genel Kurul’a kenetlenmiş beklerken, kulübün eski başkanı Aziz Yıldırım’ın bu genel kurula katılıp katılmayacağı merak konusu oldu. Ancak Aziz Yıldırım’ın son kararını verdiği iddia edildi.

Fenerbahçe Kulübü tarihinin en

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, sarı-lacivertli takımında ligden çekilmeyi gündeme getireceği ve birçok konunun masaya yatıralacağı  2 Nisan Salı günü Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracaoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştireceği Olağanüstü Genel Kurul bekleniyor. Düzenlenen bu genel kurulda katılması gereken en merak edilen kişi, Fenerbahçe’nin eski Başkanı Aziz Yıldırım’ın katılıp katılmayacağı konusu oldu. Ancak eski başkan Aziz Yıldırım’ın kararını verdiği öne sürüldü.

YILDIRIM KARARINI VERDİ

Fanatik’in Aziz Yıldırım’ın yakın çevresinden aldığı habere göre, Fenerbahçe’nin eski başkanı Aziz Yıldırım, 2 Nisan’da yapılacak olacak Olağanüstü Genel Kurul’una katılmayacak. Ama Aziz Yıldırım’ın düzenlenenecek kongreden önce yazılı bir açıklama ile kendi fikrini beyan edebileceği iddia edildi.

ŞEKİP MOSTUROĞLU’NU ADAY  GÖSTERCEK

Fenerbahçe’de Nisan ayının son haftasında yapılacak Yüksek Divan Kurulu başkanlığı seçiminde Aziz Yıldırım, yıllardır beraber çalıştığı Şekip Mosturoğlu’nu aday gösterecek ve destekleyeceği iddia edildi. Mevcut Başkan Uğur Dündar’ın tekrardan adaylığını koyması bekleniyor.