Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Arda Güler Real Madrid Tarihine Geçti!

Dün akşam İspanya La Liga’nın 33. haftasında Real Madrid, zorlu Real Sociedad deplasmanına konuk oldu. Bu sezon Real Madrid’e transfer olan ve kariyerinde ilk kez bir La Liga maçında 11’de yer alan ve rakip fileleri havalandıran Arda Güler, atmış olduğu golle birlikte İspanya devinin tarihine adını yazdırmayı başardı.

Dün akşam İspanya La

La Liga’nın 33. haftasında Real Sociedad ile Real Madrid karşı karşıya geldi. Heyecanın tam olduğu mücadelede Arada Güler, ilk defa Real Madrid formasıyla La Liga’da ilk 11’de başladı. Genç yıldız Arda Güler, maçın 26. dakikasında rakip fileleri sarsmayı başardı ve Real Madrid tarihine geçti.

TARİHE GEÇTİ

Milli futbolcu Arda Güler, atmış olduğu golü ile Real Madrid’in tarhine geçmeyi başardı. Genç futbolcu Arda Güler, 2000’den bu yana Real Madrid forması ile La Liga’da ilk 11’de başladığı ilk maçta ağları havalandıran en genç oyuncular arasında 2. sıraya adını yazdırdı.

Rodrygo Goes – 18 yaş 294 gün
Arda Güler – 19 yaş 61 gün
Jude Bellingham – 20 yaş 44 gün

ARDA GÜLER’İN MAÇ PERFORMANSI

Real Sociedad, karşısında Arda Güler toplamda 68 dakika boyunca oyunda kaldı. Milli futbolcu 1 gol, 15/16 isabetli pas, 3/3 uzun top, 2/3 dripling, 5/10 kazanılan ikili mücadele, 2 top çalma performansı.

Ayrıca Arda Güler Real Sociedad karşılaşmasında maçın adamı seçildi.