Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Antalyaspor Başkanı , Erden Timur’un Sözlerine Cevap Verdi!

Süper lig ekiplerinden Antalyaspor’un kulübünün başkanı Sinan Boztepe, Galatasaray Sportif A.Ş Başkan Vekili olan Erden Timur’un açıklamalarına cevap verdi.

Süper lig ekiplerinden Antalyaspor'un

Süper Lig’in Ak Deniz ekiplerinden olan Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, Türk futbolu hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Bozdoğan, Trabzonspor maçında yaşanan taraftar olaylarının ardından 2 Nisan’da ligden çekilmeyi değerlendirecek olan Fenerbahçe hakkında ve Galatasaray Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur’un açıklamalarına cevap verdi.

”HAK ETTİĞİMİZ OYUNDU ”

Başkan Sinan Boztepe, ”Beşiktaş maçında güzel galibiyet aldık. Nadir yaşanan olaylardan birisini Beşiktaş maçında yaşadık. Hak ettiğimiz oyundu. Ankaragüvü maçına hazırlanıyoruz.” dedi.

”GALATASARAY MAÇINDA HAKKIMIZ YENDİ, KATLEDİLDİ”

Boztepe, ”Hakemlerle ilgili Galatasaray maçında talihsiz olaylar yaşandı ve hakkımız yendi, katledildi. 3 puanımız alınıp rakibi verildi. Hakkımızın yenilmesine izin vermeyeceğimizi söylemiştik. İlahi adalet var. Gerçekler ortaya çıktı. Haklı haykırışları tüm Türkiye gördü. Özür ve destek mesajları alıyoruz.” ifadelerini kullandı.

”HAKSIZLIĞA KİM ÇANAK TUTUYORSA GÖREVDE OLMAMALI”

Son zamanlarda istifası istenen TFF hakkında konuşan Boztepe, ”Cuma günü Kulüpler Birliği toplantısı var. TFF, MHK ya da başka kurum fark etmiyor. Haksızlığa kim çanak tutuyorsa görevde olmamalı.” dedi.

”2 NİSAN’I BİZDE MERAK EDİYORUZ”

2 Nisan tarihinde olağanüstü genel kurula gidecek olan ve gündeminde lig’den çekilme seçeneği olan Fenerbahçe hakkında konuşan Boztepe, ”Çekilmenin doğru olduğunu düşünmüyorum. Fenerbahçe şampiyonluğa oynuyor. Hızlı karar verip bir alt lige gitmesinin doğru olduğunu düşünmüyorum. ‘ Nisan’ı bizde merak ediyoruz.”diye konuştu.

ERDEN TİMUR’A CEVAP

Galatasaray Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur’un dün yapmış olduğu açıklamaya cevap veren Boztepe, ”Erden Timur’un açıklamalarını izledim. Ama bizim haykırışımız Galatasaray maçıyla ilgili. Onların lehine verilen penaltı değildi. Golümüz ofsayt denilebilirdi. Temizliğe başlayacaksak burdan başlayalım. Biz kendi lehimize de istemiyoruz. Gaziantep maçında rakibin penaltısı verilmedi. Önceki haftada yaşananalar olmasa Gaziantep’e penaltı verebilirdi. Aleyhine hata olunca konuşuyorlar.” sözleriyle cevabını verdi.