Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ali Koç; ”Lig’den Çekilmek İçin Onay Aldık! Başka Lig Olabilir”

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, sohbet toplantısında gazetecilerin sorularını cevapladı.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, sohbet toplantısında gazetecilerin sorularını cevapladı. Sarı-lacivertli kulübe yakınlığı ile bilinen gazeteci Lube Ayar, Fenerbahçe başkanı Ali Koç ile yaptığı sohbet toplantısının detaylarını açıkladı.

”SPONSORLARDAN ONAY ALDIK”

Ali Koç toplantıda yapmış olduğu açıklamasında, ‘‘Anormalliği normalleştirdiğimiz için bu noktaya kadar geldik. 2 Nisan’da kongre üyelerimizle tüm ihtimalleri istişare edeceğiz. Bütün sponsorlarımızla görüştük, yazılı onaylarını aldık, biz neredeysek onlar orada olacaklar.” dedi.

” ÜÇ SEÇENEK VAR! BAŞKA LİG”

Açıklamalarına devam eden Ali Koç, ”Kredilerimiz için bankalarla da görüşeceğiz. Önümüzde kötü, daha kötü ve en kötü olmak üzere üç seçenek var. Alt lige inmek, bir süre için futbol faaliyetlerine son vermek veya yurt dışında bir takım almak da ihtimal dahilinde.. Fakat bu kongrede netleşecek.” ifadelerini kullandı.

Olaylı Trabzonspor maçının 60. dakikasıyla teknik direktör İsmail Kartal’a telefon ile ulaşacan Ali Koç, İsmail hocaya, ‘‘Yetki sizindir, isterseniz takımı sahadan çekebilirsiniz.” ifadelerini kullandı.