Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

A Milli Takımın Uçağı Münih’e Acil İniş Yaptı

Avrupa Şampiyonası D Grubu’nun

Avrupa Şampiyonası D Grubu’nun son maçında A Milli Takım, Galler’e konuk oldu. Mücadele 1-1’lik skorla tamamlandı. Bu skorla Milli Takımımız gruptan lider çıkma şansını yakaladı.

Mücadelenin ardından Cardiff’ten, İstanbul’a gelecek olan Millilerimizi taşıyan uçak, Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella’nın abisi Emanuele Montella’nın rahatsızlığı nedeni ile Almanya’nın Münih şehrine iniş yaptı.

Uçaktan ayrılan isimler, Hamit Altıntop ve Vincenzo Montella,  Emanuele Montella’nın sağlık durumunu değerlendirmek için A Milli takım doktoruyla beraber uçaktan ayrıldılar.

TFF’nın Konu Hakkındaki Açıklaması

” A Milli Takım kafilesini Cardiff’ten İstanbul’a taşıyan uçak, yolcular arasında bulunan Teknik Direktörümüz Vincenzo Montella’nın ağabeyi Emanuele Montella’nın rahatsızlanması üzerine tedbir amaçlı olarak Münih Havalimanına iniş yapmıştır.

TFF Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop ve Vincenzo Montella, E. Montella’nın detaylı muayenesine refakat etmek üzere, A Milli Takım doktoru ile birlikte uçaktan ayrılmıştır.

A Milli Takım uçağının İstanbul Havalimanına varıi saati kesinleştiğinde gerekli duyuru yapılacaktır.” açıklaması yapıldı.