Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Foto Galeri

Dünya Jose Mourinho’nun Hareketini Konuşuyor !

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho’nun Antalyaspoe maçında Dzeko’nun ofsayt pozisyonuna gösterdiği tepki dünya futbolunda büyük ses getirdi. Ekranında maçın görüntüsü olan bilgisayarını yayıncı kuruluş kamerasının önüne koyan koyan Mourinho’ya dış basında geniş yer aldı.

Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda konuk olduğu Antalyaspor’u 2-0 yenerken Jose Mourinho’nun VAR protestosu maça damga vurdu. Portekizli çalıştırıcı, ekranında maç görüntüsü olan bilgisayarını yayıncı kuruluş kamerasının önüne koydu. Karşılaşma sonrası konu hakkında açıklamada bulunan Mourinho, “Ofsayt yoktu bu yüzden kamera önüne pozisyonu koydum. Rakibin sol beki pfsaytı bozuyordu. bizim açımızdan temiz bir goldü.” sözlerini sarf etti. Jose Mourinho’nun bu hareketi dış basında da büyük yankı uyandırdı. İşte Mourinho’nun protestosunun dış basında yansımaları:

Dailymail’de yer alan haberde Mourinho’nun hareketi için, “Jose Mourinho, hakem kararlarına itiraz etmenin benzersiz bir yolunu buldu.” ifadeleri yer aldı.

Planet Football’da ise jose Mourinho’nun yayıncı kuruluş kamerasının önüne bilgisayarını koyması sonrası sarı kartla cezalandırıldığı vurgulandı. Haberde Mourinho için “Futboldaki son sarı kart cezasını icat etti” denildi.

Daily Record’daki haberde ise Mourinho’nun tuhaf bir sarı kart gördüğü belirtilerek Portekizli çalıştırıcının yaptığı hareket detaylıca anlatıldı.

AS’ta yer alan haberde ise deneyimli teknik direktörün protestosu “Bir Mourinho şovu daha” başlığıyla okurla buluştu.

Sky Sport, “José Mourinho’nun protestosu: Dzeko’nun izin verilmeyen golü için PC kamera önünde” başlığıyla Mourinho’nun tepkisini sayfasına taşıdı.

Record ise “İnanılmaz” başlığını attı. Haberde, “Mourinho, Edin Dzeko’nun iptal edilen golünün ardından tarzını gösterdi” denildi.

DİĞER GALERİLER

TÜMÜ

DİĞER GALERİLER

FOTO GALERİ ANA SAYFA'YA GİT