Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

25 Mart 2024 Muhsin Yazıcıoğlu’nun Vefatının 15’inci Yılı !

Büyük Birlik Partisi Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun çlümünün üzerindeki gizem perdesi hala aralanmadı. Kaza mı, sikast mı? Muhsin Yazıcıoğlu’nu taşıyan helikopter tam 15 yıl düştü. Ancak bu konu hakkındaki soruşturma ve dava hala devam ediyor. İşte o günden bugüne neler yaşandı, detaylar…

Büyük Birlik Partisi Kurucu

Yıl 25 Mart 2009’du. Yerel seçimlerden dolayı ve öncesi tüm siyasi parti liderleri farklı farklı illerde mitingler düzenliyordu.

Ancak Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, o gün iki mitinge katılıp halka hitap edecekti. Yazıcıoğlu ilk etapta Kahramanmaraş’ta halka hitap etti.

EN OLAYDAN 3 GÜN SONRA BULUNDU

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun ikinci durağı ise Yozagat’ın Yerköy ilçesiydi. Yazıcıoğlu programını aksatmamak için ilk kez helikopter kiraladı ama ancak Kahramanmaraş’tan bindiği helikopter Keş Dağı’nın kanlı çukur bölgesine düştü.

Helikopter’de bulunan gazeteci İsmail Güneş, defalarca yardım istedi ama ancak yardıma yetişen olmadı.

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve yanındaki 5 kişiyi taşıyan helikopterin enkazına tam 3 gün sonra ulaşıldı.

FETÖ’cüler Dedil mi Kararttı?

Uzmanlar’ın araştırmasında, yetkililerle 20 dakikadan fazla konuşan gazeteci İsmail Güneş’in otopsisinde sadece bacağı ve kaburgasının değil çenesininde kırık olduğu ortaya çıktı. Cansız bedeni enkazdan tam 600 metre uzakta bulundu.

Ancak İsmail Güneş’in çenesi kırıkken o görüşmeleri nasıl gerçekleştirmişti?

Cavpları olmayan sorular hala akıllardan çıkmış değil.

Genel Başkan Muhsin Yazıcıoğlu ve yanındaki 5 kişinin ölümüne ilişkin açılan ilk davanın duruşması 2014 senesinde Kahramanmaraş’ta görüldü. Yaşanan olayın tüm sebepleri tüm ayrıntıları ile araştırılmaya devam ediyor. Ancak kazanın üzerindeki sır perdesi henüz aralanmış değil.

Muhsin Yazıcıoğlu ve yanındaki 5 kişinin bu ölümüne FETÖ parmağı aranıyor.