Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İsmail Yüksek’ten Paylaşım, ”Yakında Tekrar Görüşeceğiz ”

Geçtiğimiz Süper Lig’in 34. haftasında oynanan Fenerbahçe – Beşiktaş derbisinde sakatlanan İsmail Yüksek’ten sakatlığı hakkında paylaşım geldi.

Geçtiğimiz Süper Lig'in 34.

Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında oynanan Fenerbahçe – Beşiktaş derbisinde sakatlanan ve sezonu kapatan İsmail Yüksek, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Sarı-lacivertli takım Süper Lig’in 34. haftasında Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe mücadeleyi 2-1 kazanmayı başardı. Fenerbahçe, Beşiktaş maçında çok önemli bir oyuncusunu kaybetti.

Derbisinin 19. dakikasında ayak bileğini burkması sonucu sakatlanarak oyundan çıkan İsmail Yüksek, Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde çekilen MR’ı sonucunda ayak bileği bağında kopma testip edildi.

İsmail Yüksek’in ameliyat edilip edilmeyeceği belirsizliğini korurken, yıldız oyuncudan paylaşım geldi.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan İsmail Yüksek, ”Arayn, soran, mesaj atan herkese iyi dilekleri için çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız. İnşallah bu sakatlıktan çok daha güçlenerek çıkacağım. Şampiyonluk yarışında son ana kadar arkadaşlarımın yanında olmayı çok isterdim ama nasip böyleymiş. Hedefim önce milli formayı sonra tekrar çubuklu Fenerbahçe formamı yeniden terletmek. Çok yakında tekrardan görüşeceğiz.” ifadelerini kullandı.