Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ziraat Bankası ve Ziraat Katılım 577 Personel Alımı Yapacak !

Ziraat Bankası ve Ziraat

Ziraat Bankası ve Ziraat Katılım hangi branşlarda personel alımı yapacak? Ziraat Bankası ve Ziraat Katılım personel alımında başvuru şartları neler? bu ve benzeri soruların cevabına sayfamız üzerinden ulaşabilirsiniz.

Ziraat Bankası ve Ziraat Katılım, müfettiş yardımcısı, uzman yardımcı ve servis görevlisi olmak üzere toplamda 577 personel alımı yapacağını duyurdu.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Ziraat Bankası ve Ziraat Katılım’ın toplamda 577 personel alımı yapacağını duyurdu. Alım yapılacak personellerden 15 Müfettiş Yardımcısı ve 150 Uzman Yardımcısı olmak üzere toplam 165 personel Ziraat Bankası bünyesinde alınacak.

Başvurular, 24 Ekim – 10 Kasım 2023 tarihleri arasında yapılacak.

Yazılı sınav, İstanbul Üniversitesi tarafından 3 merkezde (Ankara, İstanbul Anadolu, İstanbul Avrupa) 3 Aralık 2023 Pazar günü saat 14:00’da gerçekleştirilecektir.

Bankacılık Okulunda eğitimler, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi işbirliği ile yürütülmekte olup, belirlenen eğitimleri başarı ile tamamlayan adaylar, Bankacılık alanında Yüksek Lisans Diplomasına sahip olacak.

ZİRAAT KATILIM KAÇ KİŞİ ALACAK? HANGİ BRANŞLARDA ALIM YAPACAK?

Ziraat Katılım 12 Müfettiş Yardımcısı, 150 Uzman Yardımcısı ve 250 servis görevlisi olmak üzere toplamda 412 personel alım yapacağı bildirildi.