Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yılmaz Vural Menemen FK İle Mi Anlaştı?

TFF.2 Lig ekiplerinden Menemen

TFF.2 Lig ekiplerinden Menemen FK geçtiğimiz günlerde Cenk Laleci ile yollarını ayırmıştı ve Menemen FK Türk futbolu’nun çok yakından tanıdığı Yılmaz Vural’la sözleşme imzaladı, kulüp binasına gelen Vural TFF.2 Lig ekibi Menemen FK’nın yeni Teknik Direktörü oldu.

Menemen Futbol Kulübü’nün Yaptığı Açıklama :

” Yeni Teknik Direktörümüz Sayın Yılmaz Vural, Kulüp Başkanımız Sayın Bilgin Tokul ile bir araya gelerek sözleşmesini imzaladı. Vural ve ekibi, akşam saatlerinde profesyonel futbol takımımızla ilk çalışmasına çıkacaktır ” açıklaması geldi.

Yılmaz Vural’ın Kulüp Kariyeri

En son olarak Süper Lig’de Yeni Malatyaspor’u çalıştıran Yılmaz Vural, kariyerinde Antalyaspor, Samsunspor, Bursaspor, Karşıyaka, Adanaspor, Gaziantepspor, Eskişehirspor, Trabzonspor, Gençlerbirliği, Konyaspor, Çanakkale Dardanelspor, Denizlispor, Diyarbakırspor, Çaykur Rizespor, Denizlispor, Ankaragücü, Antalyaspor, Manisaspor, Kocaelispor, Kasımpaşa, Sakaryaspor, Elazığspor, Mersin İdmanyurdu, Ankaraspor, Karabükspor, Gençlerbirliği, Adana Demirspor, Göztepe, Giresunspor, Akhisarspor ve Erzurumspor’da görev yaptı.

 

 

erwq