Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Volkan Demirel Galatasaray Maçı Sonrası Açıklamalarda Bulundu!

Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında Galatasaray sahasında Hatayspor’u konuk etti. Karşılaşmayı ev sahabi Galatasaray Mauro Icardi’nin golü ile 1-0 kazanmayı başardı. Mücadeleden sonra Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel açıklamalarda bulundu.

Trendyol Süper Lig'in 31.

Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında İstanbul’da Galatasaray’a konuk olan Hatayspor mücadeleden 1-0 mağlup ayrıldı. Mücadeleden sonra Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Demirel;” Takımımı tebrik ediyorum. Ben hatırlamıyorum bu sene Galatasaray Stadı’nda bu şekilde oyun sergileyen rakip takım. Bugün galip gelmenin ya da mağlup olmanın öneminin olmadığını, sahaya çıkıp iyi duruş sergilememiz gerektiğini söyledim. En iyi şekilde mücadele ettiler. Galatasaray’ın golü duran toptan. Buldukları pozisyonlar da duran toplardan oldu. Geriye koşturduğumuz, oyun kurarken o baskıyı hissetmeden çıkışlar yaptığımız bir maç oldu. Defans arkasına attığımız toplarla pozisyon bulduğumuz bir maç oldu. Biraz daha bitiriciliğimiz fazla olsaydı farklı bir şey konuşabilirdik. Galatasaray bu sezon burada çok iyi oyunlar oynadı. Bugün biz de doğru oynadık. Takımımı tebrik ediyorum. Bugün yenilsek de galiptir bu golde mağlup diye bir söz vardır.” dedi.

Mücadeleden  önce Galatasaray’ı çok iyi analiz ettiklerini belirten Demirel;” Galatasaray ligin üstünde bir takım. Puan tablosundaki yeri belli. Galatasaray gibi güçlü oyunu olan, taraftarı önünde çok rahat oynayan bir Galatasaray’a karşı ezilmedik. Mücadelenin üstünde iyi oynadığımızı düşünüyorum. 21 kere ceza sahasına girdik. Biz kendi yağımızla bu kadar kavrulabiliyoruz. Çok sıkıntılarımız var. Ona rağmen bütün takım elinden geleni yaptı.” dedi.

İptal olan gol hakkında gelen soruya ise Demirel, ”İnceleyemedim. Hakemler hakkında fazla konuşmak istemiyorum. Galatasaray’ın attığı golde de Carlos’a bir temas olabilir diye düşünüyorum. Ofsayt pozisyonunu bilemiyorum. Nasıl çizildi, bakıldı belemiyorum. Bugün mağlubiyet, verilmeyen gol, faul hiç önemli değil. Benim takımım çok iyi bir duruş, performans gösterdi. Ben neyin, ne olduğunu bildiğim için guru duydum. Hepsine teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.