Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Osimhen İçin Flaş İddia : Ocak Ayında Gidebilir !

İtalya Serie A ekiplerinden Napoli’de kadro dışı bırakılan Victor Osimhen’i kadrosuna katarak dünyanın gündemine gelen Galatasaray, yıldız oyuncusunu Ocak ayında kaybedebilir.

İtalya Serie A ekiplerinden

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray’a imza atarak büyük ses getiren Victor Osimhen ile ilgili çarpıcı bir iddia gündeme geldi.

Napoli’de kadro dışı bırakılan Nijeryalı yıldız Osimhen’i kadrosuna katan Galatasaray, Ocak ayında yıldız oyuncunu kaybedebilir.

Galatasaray’ın, İtalyan ekibi ve oyuncuyla yaptığı anlaşmada herhangi bir fesih maddesinin olmadığı biliniyordu. Fakat İngiltere’nin önde gelen gazetesi The Guardian, Victor Osimhen’in yeni yılda sarı-kırmızılı takımdan ayrılabileceğini yazdı.

Söz konusu haberde konuyla alakalı şu ifadeler kullanıldı: “Galatasaray, en çok kazanan oyuncularından biri olan Wilfried Zaha’yı bir sezonluk kiralık olaral Lyon’a gönderdi.

Osimhen’in maşını karşılayacakları ve kiralık ücreti ödemeyecekleri öğrenildi. Napoli, 25 yaşındaki oyuncunun kontratını 2027’ye kadar uzatarak serbest kalma maddesini Osimhen’in istediği doğrultusunda 75 milyon euro olarak belirledi. Kiralama sözleşmesinin içerisiğinde fesih maddesi bulunduğu anlaşılıyor. Chelsea veya oyuncuyu takip eden başka bir kulüp, Victor’un serbest kalma bedelini karşılarsa yıldız oyuncu Türkiye’deki kariyerini ocak ayında tamamlayacak. Bu durumda Galatasaray da gelir elde edecek. Chelsea, aradığı forveti bulamazsa ocak ayında bu seçeneği değerlendirecek.

“OYUNCUDA ADAYA GİTMEK İSTİYOR”

Osimhen’in müzakereler sırasında Stambord Brigde’e taşınmaya istekli olduğu düşünülüyor. Şu anda Galatasaray’ın golcüsü olan Osimhen, Türkiye’nin en üst liginde ve UEFA Avrupa ligi’nde yeteneklerini sergileyecek. Yıldız oyuncu, yaptığı açıklamada performansıyla kendisini taraftarlara adayacağını söyledi. Şimdiden kahraman gibi karşılanan Osimhen’in sahaya çıkacağı ilk maç Türkiye’de heyecanla bekleniyor.”

G.SARAY AÇIKLAMASINDA FESİH MEDDESİ BİLDİRMEDİ

Ayrıca The Guardian’da yer alan haberde Osimhen’in ocak ayında ayrılacağı yazılsa da Galatasaray’dan yapılan açıklamada herhangi bir fesih maddesi bulunmuyor.