Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vincenzo Montella’dan Açıklamalar !

Türkiye Miili takımını UEFA 

Türkiye Miili takımını UEFA  2024 Avrupa Şampiyonasında yüksek yerlere taşımanın hayallerini kuran Vincenzo  Montella ” Çok mutluyuz. Şimdi önümüzde önem verdiğimiz bir hazırlık maçı var Almanya’ya karşı ” ifadelerini kullandı.

İspanyada forma giyen  Milli  oyuncularımız  Arda Güler, Çağlar Söyüncü ve Enes Ünal ile görüşmek için Madrid’de etkileşim kuran Milli takım Teknik Direktörü Montella çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Konuşmasına Arda, Enes ve Çağlar hakkında başlayan Vincenzo Montella ” Bazıları Enes Ünal ve Arda Güler ) oldukça uzun süreli sakatlıklar yaşadı. Benim amacım, futbolcu olarak önceden tanıdığım bu oyuncularımızı daha yakından tanımaktı. Oldukça olumlu izlenimler aldım. Şimdi gelecek kamplarımız için onları kadroya çağırıp çağırmayacağımı değerlendireceğim” dedi.

Biz Tüm Genç Yeteneklerimize Bakıyoruz

” Sonuca bakmak için bazı şeyleri karıştırarak, birlikte ele almak gerekir. Gençler, biraz daha tecrübeliler ve daha yüksek tecrübesi olanlar. Biz tüm genç yeteneklerimize bakıyoruz. Avrupa Şampiyonası’ndan sonra da diğer gençler için boşluk olacağını düşünüyorum.”

Çocuklar  Hazırlık Döneminde Çok Arzuluydu

”  Biz inanıyorduk. O hafta oldukça sert bir çalışma yaptık. Çocuklar hazırlık döneminde çok arzuluydu ve öncesinde pek de olası görülmeyen bir şeyi başarmaya inanmışlardı. Layığıyla kazandık ve bunun futbolda olması gereken çalışmayala, inanmayla, kaliteyle geldiğini biliyoruz.

Grup Birinci Olmak Kurada Avantajı Var

” Almanya’ya gitmeyi garantilemeyi başardık. Çok mutluyuz. Şimdi önümüzde önem verdiğimiz bir hazırlık maçı var. Ama sonrasında grup birinciliğine karar verecek daha da büyük bir maçımız var. Bu noktada grup birincisi olarak çıkıp küçükte olsa bir avantaj elde etmek bizi mutlu eder. Grup birincisi olmanın kuralarda küçükde olsa bir avantajı olur. Birinci olarak çıkmanın verdiği prestijin yanında küçük bir avantaj da iyi olur.”

Güçlü Bir Aileyiz

” Bize gerçekten bu aileye ait olma hissini veren, her gün ihtiyacımız olduğunda yanımızda olan, Türk bayrağını inançla geleceğe taşımak isteyen insanlardan oluşan bir aileyiz.

Türkiye’de çok güçlü milliyetçi duygular olduğunu biliyoruz. Bu yüzden gerçekten ilk günden bei Milli Takım Teknik Direktörü olmak büyük sorumluluk. Futbol aracılığıyla bir ulusu temsil etmenin sorumluluğunu hissediyorum. Benim düşüncelerimin tamamen buna odaklanmış şekilde. Biz teknik ekip olarak, futbolcularla Türkiye’yi temsil ediyoruz. Bu asla unutulacak birşey değil.”

Favori Fransa ve İngiltere

” Fransa çok güçlü bir takım. Kazanmaya da alışık bir takım. Fransa kadar güçlü diğer bir takım İngiltere, Belçika ya da evinde oynama avantajına sahip Almanya gibi başka takımlar da söyleyebilirim. Eğer şampiyonaya katılmayaı başırırsa İtalya, ya da tarihlerinde büyük hedeflere alışık Hırvatistan gibi takımlar.