Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vincent Aboubakar Suudi Arabistan Yolunda!

Trendyol Süper Lig ekiplerinden

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş’a forma giyen Vincent Aboubakar, Eric Bailly, Valentine Rosier, Rachid Ghezzal ve Jean Onana’nın kadro dışı bırakıldığı açıklandı. Beş oyuncunun performans düşüklüğü ve takım içerisindeki uyumsuzlukları için kadro dışı bırakıldığı açıklandı.

Beşiktaş Kulübü’nün Paylaşımı

” Futbol A Takımızdan 5 oyuncumuz kadro dışı bırakılmıştır. Futbol Genel Koordinatörümüz Samet Aybaba; Aboubakar, Valentine Rosier, Rachid Ghezzal, Eric Bailly ie Jean Onana’nın performans düşüklüğü ve takım içindeki uyumsuzlukları nedeniyle kadro dışı bırakıldığını açıklamıştır. Yeni kadro yapılanmasıyla ilgili çalışmalarımız devam etmektedir.” ifadeleri kullanılmıştı.

Aboubakar İçin 5 Milyon Euro İsteniyor

Beşiktaş’tan yapılan bu açıklamadan sonra, Vincent Aboubakar için bir çok Suudi Arabistan ekibinin devreye girdiği kaydedildi. Beşiktaş Al-Nassr’dan alınan Vincent Aboubakar’ın ara transfer döneminde Arabistan’a dönemesine net bir şekilde bakıyor.

Siyah – Beyaz’lı ekibin devre arasında Vincent  Aboubakar’ın takımdan ayrılmasına kesin gözle bakıyor ve oyuncudan 5 Milyon Euro gelir beklediği ifade edildi.

Aboubakar’ın Bu sezon Performansı

Vincent Abobakar bu sezon Beşiktaş forması ile 22 resmi maça çıktı ve bu müsabakalarda 11 gol ve 3 asistlik skor katkısı sağladı takımına.