Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TV8,5 Real Madrid – Bayern Münih Maçını Canlı İzle

Avrupa’nın kulüpler bazında en önemli organizasyon olan UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçları kaldığı yerden devam ediyor. PSG karşısında iki maçta galip gelen Borussia Dortmund, adını finale yazdırdı ve Real Madrid – Bayern Münih maçının galibi ile finalde kozlarını paylaşacak. Peki Real Madrid – Bayern Münih Maçı ne zaman? Real Madrid – Bayern Münih maçı saat kaçta? Real Madrid – Bayer Münih maçı hangi kanalda? Real Madrid – Bayern Münih maçını şifresiz nereden izleyebilirim? İşte mücadele hakkında tüm detaylar.

Avrupa'nın kulüpler bazında en

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde son finalist bu akşam İspanya’da belli oluyor. Yarı final rövanş mücadelesinde Real Madrid – Bayern Münih’i konuk edecek. Peki Real Madrid – Bayern Münih Maçı ne zaman? Real Madrid – Bayern Münih maçı saat kaçta? Real Madrid – Bayer Münih maçı hangi kanalda? Real Madrid – Bayern Münih maçını şifresiz nereden izleyebilirim? İşte mücadele hakkında tüm detaylar.

REAL MADRİD-BAYERN MÜNİH MAÇI NE ZAMAN?

Almanya’da 2-2’nin rövanşında Real Madrid ve Bayern Münih bu akşam, 22.00’de Santiago Bernabeu Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Bu zorlu mücadele TV8,5 ve EXXEN ekranlarından canılı olarak yayınlanacak.

 Real Madrid-Bayern Münih Maçını Canlı İzlemek İçin Tıklayınız!!!

TEKNİK DİREKTÖRLER MAÇ İÇİN NEDEDİ

Real Madrid, Carlo Ancelotti; ”Her zaman kendimize çok güveniyoruz çünkü biz Real Madrid’iz. En iyi kadroya sahibim; takım bu sezon çok iyi iş çıkardı. Real Madrid ve Bayern birbirlerine çok benziyor. Bayern’e çok saygı duyuyoruz. İlk maçta bizden daha iyilerdi. Elimizden gelenin en iyisini yapmak zorundayız. Bir final daha oynama şansımız var. Yarı finallerin zor olduğunu biliyoruz ama biz buna hazırız.”

Bayern Münih, Thomas Tuchel; ”Bence dalga dalga gelen, farklı aşamalar olan bir maç olabilir. İki takımın da zaman zaman acı çekmesi gerekecek. İki takımda topa sahip olma konusunda son derece güçlü ve hızlı geçiş oyunlarında çok başarılar. Bence çok karmaşık bir maç olacak. Momentuma sahip olduğunuz aşamalarda şansa ve etkili olmaya ihtiyacınız var.”

MUHTEMEL 11’LER

Real Madrid

Lunin, Carvajal, Rüdiger, Tchouameni, Mendy, Valverde, Kroos, Camavinga, Bellingham, Vinicius, Rodrygo

Bayern Münih

Neuer, Kimmich, De Ligt, Dier, Mazraoui, Goretzka, Laimer, Sane, Müller, Musiala, Kane