Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beşiktaş, Anderson Talisca’ya Teklif Yaptı !

Yeni sezon için transfer çalışmalarını hız kesmeden devam ettiren Beşiktaş, Fenerbahçe’nin de gündeminde olan Anderson Talisca için somut bir adım attı. Süper Lig devi Beşiktaş, Arabistan’dan ayrılmaya sıcak bakan Brezilyalı yıldız için kiralama teklifi yaptı. İşte detaylar…

Yeni sezon için transfer

/BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ

 

Bu sezon transfer döneminde Rafa Silva ve Ciro Immobile gibi yıldız isimleri kadrosuna katan ve transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Beşiktaş’ın Anderson Talisca ısrarı devam ediyor. Siyah-beyazlılar, takımda 2 sezon kiralık olarak forma giyen ve sergilediği performansla taraftarın sevgilisi haline gelen Brezilyalı yıldız için tekrardan harekete geçti.

TALİSCA AYRILIĞA SICAK BAKIYOR

Siyah-beyazlı kulüpten ayrıldığından beri adı sürekli Beşiktaş ile anılan Talisca, tekrardan siyah-beyazlı yönetimin gündemine geldi. Formasını giydiği Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Nassr’ın gözden çıkardığı 30 yaşındaki on numara da arabistan’dan ayrılma fikrine sıcak bakıyor.

KİRALAMA TEKLİFİ YAPILDI

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş’ın yanı sıra ezeli rakibi olan Fenerbahçe’de anderson Talisca’yı kadrosuna katmak için girişimlerde bulunmuştu. söz konusu transferle ilgili yeni gelişmeler yaşamaya devam ediyor. Beşiktaş, son olarak Al Nassr cephesinde satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulundu. Fakat Suudi Arabistan temsilcisi, Fenerbahçe’nin de henüz geri adım atmamış olması nedeniyle oyuncuyu bonservisiyle birlikte satmak istiyor.

TALİSCA’NIN BONSERVİSİ 13 MİLYON EURO

Al-Nassr kulübünün  Anderson Talisca için belirlediği bonservis bedeli belli oldu. Arabistan ekibi yıldız oyuncu için 13 milyon euro talep ediyor. Brezilyalı futbolcuyla masaya oturacak olan Beşiktaş yönetimi, eğer Talisca’da yeniden Beşiktaş formasını giymek isterse Al Nassr ile şartları tekrar değerlendirmesi bekleniyor.