Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Türk Spor Camiasından Halil Umut Meler’e Destek!

Trendyol Süper Lig’in 15.

Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında MKE Ankaragücü – Çaykur Rizespor karşı karşıya geldi. Mücadelenin hakemi Halil Umut Meler, maçın son düdüğünü çaldıktan sonra MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, maçın hakemi Halil Umut Meler’e yumruklu saldırıda bulundu. Yumruk darbesinden sonra yere düşen Halil Umut Meler’in etrafını güvenlik güçleri sardı. Bu saldırıdan sonra yere düşen Faruk Koca fenalık geçirdi ve yöneticiler sakinleştirmeye çalıştı.

Türk Futbol Kulüplerinin Halil Umut Meler’e Destek Paylaşımı

Galatasaray

MKE Ankaragücü – Ç.Rizespor maçının hemen sonrasında yaşanan olaylardan dolayı tarif edilemez bir üzüntü icerisindeyiz. Halil Umut Meler başta olmak üzere tüm hakem camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bu olayın sorumlularını en şiddetli şekilde kınıyoruz.

Bu gece, Türk futbolunun tüm paydaşları için yaptıklarını gözden geçirme ve düşünme vaktidir. Geçmişte ne yaşanmış olursa olsun, hepimiz bugünden tezi yok bir araya gelmeli ve bir parçası olduğumuz sorunları çözmek hareket etmeliyiz.

Bu amaçla, geçmişte yaptığımız itidal çağrısını tekrar ediyor ve Kulüpler Birliği’nin 13 Aralık 2023 Çarşamba günü bu konuyu çözmek adına, tek gündem maddesiyle toplanmasını talep ediyoruz.

Türk Futbol camiasına hatırlatmak isteriz ki; alınan galibiyet ya da kazanılan hiçbir şampiyonluk, yaşanan en ufak acıdan daha kıymetli değildir.

Galatasaray Spor Kulübü

Beşiktaş

Şiddeti Kınıyoruz!

Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor kulüpleri arasında oynan müsabakanın ardından maçın orta hakemi Halil Umut Meler’e yapılan saldırıyı kınıyoruz.

Şiddete maruz kalan hakem Halil Umut Mler’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, üzücü hadiselerin bir daha yaşanmaması için gerekenlerin ivedilikle yapılmasını talep ediyoruz.

Bu gece Ankara’da gerçekleştirilen saldırılar, bir kez daha, Türk futbolunun marka değerine, futbolun emekçilerine, futbola aşık çocuklarımızın ve gençlerimizin hayallerine ve tribünlerde sayılarının artmasını temanni ettiğimiz ailelerin güvenliğine karşı yapılmıştır.

Türk futboluna hak ettiği gerçek itibari yeniden kazandırmak amacıyla, yetkili tüm kurumları gereken tedbirleri almak için göreve çağırıyor, Beşiktaş JK olarak bu yöndeki her çalışmaya sonuna dek destek vereceğimizi ilan ediyoruz.

Hakem Halil Umut Meler’e yapılan saldırıyı bir kez daha kınıyor, geçmiş olsun dileklerimizi letiyoruz.

Saygılarımızla..

Fenerbahçe

Bu akşam oynanan Ankaragücü – Rizespor maçında, hakem Halil Umut Meler’e yönelik saldırıyı ibret, şaşkınlık ve üzüntü ile takip ettik.

Halil Umut Meler’e geçmiş olsun dileklerimizi paylaşıyoruz.

Bu yaşananlarda sorumluluğu bulunan, bu tavrı ortaya koyan tüm şahısları en ağır şekilde kınıyoruz.

Ülkemize ve Türk futboluna yakışmayan bu olaya dair Türk futbolunun tüm paydaşlarını, sorumluluğu bulunan tüm kişi ve kurumları birlikte hareket etmeye davet ediyoruz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Trabzonspor

Sporun Fair – Play kuralları içerisinde geçmesine yönelik mücadelemizi sürdürürken bu akşam yaşanan çirkin saldırı maalesef ülke futbolumuza zarar vermiştir.

Ankaragücü – Çaykur Rizespor maçının bitimindekarşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler’e yönelik saldırıyı kınamaktan öte lanetliyoruz!

Dazvetimizin, sporun ruhuna tamamen aykırı bu hadiseyle ilgili gereğini yapacağını inanıyoruz.

Sayın Halil Umut Meler’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.