Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TRT Spor İspanya – Hırvatistan Maçını Canlı İzle! EURO 2024

EURO 2024 Avrupa Şampiyonası Cuma günü oynanan Almanya – İskoçya maçıyla açılışını yaptı. İspanya ile Hırvatistan’ın oynayacağı müsabaka ise 2. günün öne çıkan müsabakalarından birisi oldu.EURO 2024 elemelerinde grupta oynadığı toplam 8 maçın 7’sini kazanan ve sadece 1 mağlubiyet alan İspanya, turnuvanın en iddialı ekipleri arasında yer aşıyor. 2018’de Dünya Kupası’nda final, 2022 Dünya Kupası’ndqa ise yarı final oynayan Hırrvatistan ise EURO 2024’te benze başarılar elde etmek için sahada olacak. Peki İspanya – Hırvatistan maçı ne zaman? İspanya – Hırvatistan maçı saat kaçta? İspanya – Hırvatistan maçı hangi kanalda? İspanya – Hırvatistan maçı canlı hangi kanalda? İşte tüm detayları…

EURO 2024 Avrupa Şampiyonası

EURO 2024 Avrupa Şampiyonası Cuma günü oynanan Almanya – İskoçya maçıyla açılışını yaptı. İspanya ile Hırvatistan’ın oynayacağı müsabaka ise 2. günün öne çıkan müsabakalarından birisi oldu.EURO 2024 elemelerinde grupta oynadığı toplam 8 maçın 7’sini kazanan ve sadece 1 mağlubiyet alan İspanya, turnuvanın en iddialı ekipleri arasında yer aşıyor. 2018’de Dünya Kupası’nda final, 2022 Dünya Kupası’ndqa ise yarı final oynayan Hırrvatistan ise EURO 2024’te benze başarılar elde etmek için sahada olacak. Peki İspanya – Hırvatistan maçı ne zaman? İspanya – Hırvatistan maçı saat kaçta? İspanya – Hırvatistan maçı hangi kanalda? İspanya – Hırvatistan maçı canlı hangi kanalda?

 

İSPANYA-HIRVATİSTAN MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!!!!

 

İSPANYA-HIRVATİSTAN MAÇI NE ZAMAN? HANGİ KANALDA?

EURO 2024’ün 2. günün de dikkat çeken İspanya – Hırvatistan müsabakası 15 Haziran Cumartesi günü saat 19.00’da başlayacak. Almanya’nın başkenti Berlin’de bulunan Olimpiyat Stadı’nda oynanacak İspanya – Hırvatistan mücadelesi TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Müsabakayı İngiliz hakem Michael Oliver yönetecek.

MUHTEMEL 11’LER

İspanya:

Simon, Carvajal, Nacho, Normand, Grimaldo, Rodri, Pedri, Ruiaz, Yamal, Williams, Morata

Hırvatistan:

Livakovic, Stanisic, Sutalo, Pongracic, Gvardiol, Brozovic, Modric, Kovacic, Majer, Kramaric, Budimir