Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TRT Spor Canlı – Macaristan – Türkiye Maçını Canlı İzle !!!

Hazırlık mücadelesinde A Milli

Hazırlık mücadelesinde A Milli Takımımız Macaristan’a konuk oluyor. Avrupa Futbol Şampiyonası öncesinde Türkiye, Macaristan ve Avusturya ile hazırlık maçı oynayacak. Pekala Macaristan – Türkiye maçı ne zaman? Macaristan – Türkiye maçı saat kaçta? Macaristan – Türkiye maçı hangi kanalda? Macaristan – Türkiye maçının muhtemel 11’leri kimler? Macaristan – Türkiye maçını kim yönetecek? işte detaylar…

 

Avrupa Futbol Şampiyonası öncesinde Macaristan ile Türkiye arasında oynanacak olan hazırlık maçı Puskas Arena’da oynanacak. Pekala Macaristan-Türkiye maçı ne zaman? saat kaçta? hangi kanalda? muhtemel 11’leri kimler? hakemleri kimler? Tüm soruların cevabına sayfamız aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Macaristan-Türkiye maçı ne zaman? saat kaçta? hangi kanalda?

Macaristan ile Türkiye arasında oynanacak olan hazırlık maçı 22 Mart Cuma (Bugün) günü saat 22:45’te Puskas Arena’da oynanacak. Karşılaşma TRT Spor ekranlarında canlı olarak yayınlanacaktır.

Türkiye’nin Muhtemel 11’i

Mert, Zeki, Samet, Merih, Cenk Özkacar, İsmail Yüksek, Salih Ö., Hakan, İrfan Can, Kenan Y., Enes Ü.

Maçın Hakemi

Macaristan ile Türkiye arasında oynanacak olan hazırlık maçını Polonya’lı hakem Bartosz Frankowski yönetecek. Frankowski’nin yardımcılıklarını Marcin Boniek ve Jakub Winkler yapacak.

Karşılaşmanın 4. hakemliğinde ise Damian Kos görev alacak.

 

MACARİSTAN-TÜRKİYE karşılaşmasını lütfen selçuksport – inattv – vegoltv – canlimacizle – taraftarium24 – livetv – justintv – macortami – canlifutbolaz – matbet – hahasport gibi kaçak yayın yapan siteler üzerinden izlemeyiniz.