Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TRT 1 Türkiye – Portekiz Maçını Canlı İzle !

A Milli Takım EURO 2024 Avrupa Şampiyonası’nda ikinci maçında Portekiz ile karşı karşıya gelecek. Türkiye milli maçı canlı yayın kanalı ve saati için araştırmalar yoğunluk kazandı. Ay-Yıldızlılar, grubun ilk karşılaşmasında Gürcistan’ı 3-1’lik skorla mağlup ederken, Portekiz de Çekya’yı geriden gelerek 2-1 yendi. Grupta 3’er puan ve averaj farkıyla ilk iki sırada yer alan Türkiye ile Portekiz’in mücadelesinden galip çıkacak ekip, gruptan çıkmayı garantileyecek. Rakip takım, Avrupa Şampiyonası grup aşamalarında oynadığı son 9 maçın sadece 1’ini kaybetti. A Milli Takımımız, EURO 2024 ilk maçında Çekya’yı uzatmalarda attığı golle 2-1 yendi. Ay-yıldızlılar, rakibine karşı resmi müsabakalarda ilk galibiyetini alıp, grupta da 2’de 2 yapmak istiyor. Peki Türkiye – Portekiz maçı ne zaman? Türkiye – Portekiz maçı hangi kanalda? Türkiye – Portekiz maçı saat kaçta? İşte detaylar….

A Milli Takım EURO

A Milli Takım EURO 2024 Avrupa Şampiyonası’nda ikinci maçında Portekiz ile karşı karşıya gelecek. Türkiye milli maçı canlı yayın kanalı ve saati için araştırmalar yoğunluk kazandı. Ay-Yıldızlılar, grubun ilk karşılaşmasında Gürcistan’ı 3-1’lik skorla mağlup ederken, Portekiz de Çekya’yı geriden gelerek 2-1 yendi. Grupta 3’er puan ve averaj farkıyla ilk iki sırada yer alan Türkiye ile Portekiz’in mücadelesinden galip çıkacak ekip, gruptan çıkmayı garantileyecek. Rakip takım, Avrupa Şampiyonası grup aşamalarında oynadığı son 9 maçın sadece 1’ini kaybetti. A Milli Takımımız, EURO 2024 ilk maçında Çekya’yı uzatmalarda attığı golle 2-1 yendi. Ay-yıldızlılar, rakibine karşı resmi müsabakalarda ilk galibiyetini alıp, grupta da 2’de 2 yapmak istiyor. Peki Türkiye – Portekiz maçı ne zaman? Türkiye – Portekiz maçı hangi kanalda? Türkiye – Portekiz maçı saat kaçta?

TÜRKİYE-PORTEKİZ MAÇINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!!!

TÜRKİYE – PORTEKİZ MAÇI NE ZAMAN?

A Milli Takımımız, EURO 2024 Avrupa Şampiyonası’nda ikinci maçıda Portekiz ile karşı karşıya gelecek.

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Türkiye-Portekiz maçı bugün (22 Haziran Cumartesi) TSİ 19.00’da başlayacak ve TRT 1 ekranlarından naklen takip edilebilecek.

Dortmund kentindeki BVB Dortmund Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı Alman hakem Felix Zwayer yönetecek. Zwayer’in yardımcılıklarını aynı ülkeden Stefan Lupp ve Marco Achmüller yapacak.

4. hakemliği İspanyol Jesus Gil Manzano, VAR görevini ise Alman Bastian Dankert üstlenecek.

MUHTEMEL 11’LER

TÜRKİYE: Mert Günok, Mert Müldür, Samet, Abdülkerim, Ferdi, Hakan, Kaan, Orkun (Salih), Kenan, Arda, Barış Alper

PORTEKİZ: : Costa, Dias, Pepe, Mendes, Dalot, Vitinha, Fernandes, Cancelo, Bernardo Silva, Leao, Ronaldo