Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beşiktaş’ta 5 Aracın Karıştığı Zincirleme Kaza

Beşiktaş’ta direksiyon hakimiyetini kaybeden

Beşiktaş’ta direksiyon hakimiyetini kaybeden bir sürücü, 5 aracın karıştığı zincirleme kazaya sebeb oldu. Meydana gelen kazada yaralanan olmazkeni kazadan sonra tarafların arasında çıkan kavga kameralara yansıdı.

Meydana gelen kaza, saat 03.30 sıralarında Barbaros Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği 34  BNC 382 plakalı otomobil kontrolden çıkarak, seyir halindeki 34 TAZ 23 plakalı taksiye ve 34 DBU 314 plakalı bir başka taksiye çarptı.

Çarptıktan sonra savrularak hızını alamayan araç, park halindeki 2 araca daha vurarak durabildi. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

TARAFLAR ARASINDA KAVGA ÇIKTI

Polis ekiplerinin olay yerinde inceleme yaptığı anda, kazaya neden olan sürücü ve arkadaşları park halindeki araçların sahipleri arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine polis, olaya müahale ederek tarafları ayırdı.

Meydana gelen kazada ölü yada yaralı bulunmazken, 5 araçta büyük hasar oluştu. Kazaya karışan araçlar çekici ile olay yerinden kaldırılırken polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.