Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TRT 1 – Portekiz – Fransa Maçını Canlı İzle !

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek final maçında Portekiz ile Fransa karşı karşıya gelecek. Bir çok futbol severin gözü Portekizli Ronaldo’nun, Fransalı Mbappe’ye karşı oynayacağı Portekiz – Fransa maçında. Peki Portekiz – Fransa maçı ne zaman? Portekiz – Fransa maçı hangi kanalda? Portekiz – Fransa saat kaçta? İşte mücadeleye dair tüm detaylar.

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek final heyecanı bugün başlıyor. Günün ilk mücadelesinde Ronaldo’lu Portekiz, Mbappe’li Fransa ile kozlarını paylaşacak. Peki Portekiz – Fransa maçı ne zaman? Portekiz – Fransa maçı saat kaçta? Portekiz – Fransa maçı hangi kanalda? Portekiz – Fransa maçını hangi kanalda canlı izleyebilirim?

 

TRT 1 – PORTEKİZ – FRANSA MAÇINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!!!

 

PORTEKİZ – FRANSA MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA?

Almaya’nın Hamburg şehrinde bulunan Volkspark Stadı’nda oynanacak zorlu mücadele TSİ 22.00’da başalayacak ve bu zorlu müsabakayı hakem Michael oliver yönetecek. Oliver’ın yardımcılıklarını ise aynı ülkeden Stuart Burt ve Dan Cook yapacak. Bu mücadelede galip gelen takım, İspanya-Almanya maçının galibi ile yarı final mücadelesinde karşı karşıya gelecek.

PORTEKİZ – FRANSA MUHTEMEL 11’LER

Mücadele öncesi UEFA’nın internet sitesinde yer alan muhtemel 11’ler şu şekilde:

PORTEKİZ: Diogo Costa, Joao Cancelo, Pepe, Ruben Dias, Nuno Mendes, Bruno Fernandes, Joao Palhinha, Vitinha, Diogo Jota, Ronaldo, Bernardo Sİlva

FRANSA: Maignan, Kounde, Saliba, Upamecano, Hernandez, Kante, Tchouameni, Griezmann, Dembele, Thuram, Mbappe

ARALARINDAKİ 29. RANDEVU

EURO 2024 çeyrek finalde yarın karşı karşıya gelecek olan Portekiz ile Fransa toplamda 29. kez kozlarını paylaşacak. İki ülke arasında daha önceden oynanan 28 mücadelede Fransa’nın üstünlüğü bulunuyor.

Söz konusu olan maçlarda Fransa 19 galibiyet elde ederken, Portekiz ise 6 kez kazandı ve 3 mücadelede beraberlik ile sonuçlandı.