Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TRT 1 – İspanya – Fransa Maçını Canlı İzle!

Avrupa Futbol Şampiyonası’nda İspanya ve Fransa bugün yarı final mücadelesinde karşı karşıya gelecek. EURO 2024’te bu eşleşmenin galibi final biletini alacak. Peki İspanya – Fransa maçı ne zaman? İspanya – Fransa maçı saat kaçta? İspanya – Fransa maçı hangi kanalda? İspanya – Fransa maçını nereden izleyebilirim? İşte detaylar…

Avrupa Futbol Şampiyonası’nda İspanya

Turnuvaya mükemmel bir başlangıç yapan İspanya, EURO 2024’ün şüphesiz en etkili takımlarının başında geliyor. Yarı final maçına kadar tüm maçlarını kazanan İspanya’da Lamine Yamal, Alvaro Morata, Nico Williams ve Rodri gibi isimlerin turnuva performansı büyük dikkat çekti. Fransa ise son 16 turunda Belçika’yı yenerken yarı finalde Portekiz ile karşılaştı. 90 dakika ve 15’er dakikalık iki uzatma devresi eşitlikle sonuçlanırken Fransa penaltı atışları sonucunda Portekiz’i eledi. İspanya ve Fransa tarihinde 36 kez karşılaşırken, İspanya 16, Fransa ise 13 maçtan galibiyetle ayrıldı. Geriye kalan 7 maç ise berabere sonuçlandı. Peki İspanya – Fransa maçı ne zaman? İspanya – Fransa maçı saat kaçta? İspanya – Fransa maçı hangi kanalda? İspanya – Fransa maçını nereden izleyebilirim?

İspanya – Fransa Maçını Canlı İzlemek İçin Tıklayınız!!!

 

İSPANYA – FRANSA MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

İspanya ve Fransa maçına Münih’teki Allianz Arena ev sahipliği yaparken, karşılaşma 9 Temmuz Salı günü saat 22:00’da TRT 1 ‘den naklen yayınlanacak.

Bu maçın kazananı Hollanda – İngiltere maçının galibiyle finalde karşı karşıya gelecek. EURO 2024 finali 14 Temmuz Pazar günü oynanacak.

İŞTE MUHTEMEL 11’LER

İSPANYA: Unai Simon, Navas, Nacho, Laporte, Cucurella, Olmo, Rodri, Fabian Ruiz, Lamine Yamal, Morata, Williams.

FRANSA: Maignan, Kounde, Saliba, Upamecano, Hernandez, Kante, Tchouameni, Camavinga, Grizemann, Kolo Muani, Mbappe.

HAKEMLER

İspanya-Fransa maçını Slovenya Futbol Federasyonundan Slavko Vincic yönetirken yardımcılıklarını Tomaz Klancnik ve Andraz Kovacic üstlenecek.