Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Trabzonspor Başkanı: ‘Deniz Bitti, Herkes Uçurumun Kenarında’

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, Trabzonspor Dergisi’ne önemli açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan yapmış olduğu açıklamasında en büyük hayalinin borçsuz ve kendi kaynaklarıyla sürekli büyüyen ve gelişen bir Trabzonspor olduğunu belirtti.

Ekonomik istikrarın önemini belirten Doğan, ”Neden ekomik istikrar? Çünkü artık deniz bitti. Kulüplerin gelirleri yarı yarıya düştü. Başta pandemi dönemi, ardından dövizde yaşanan aşırı yükselme borçların katbekat artmasına yol açtı. Buradan çıkışın yolu, yeni gelir kaynakları için projeler üretmek, doğru transfer politikası ve sponsorluklardır. Ne forma ne mağazalarımızdaki ürün ne de kombine ve bilet satışları yaraya merhem olmuyor artık. Sevgili taraftarlarımız, bu güzide kulübün başkanı olarak en büyük hayalim, borçsuz ve kendi kaynaklarıyla sürekli büyüyen, gelişen ve başarıdan başarıya koşan bir Trabzonspor’dur.” ifadelerini kullandı.

Bu hayalin peşinden giderken, önemli adımlar attıklarınıda belirten Doğan, ”Devamını da getirmek zorundayız. Ekonomik başarı olmadan da sportif başarıyı asla yakalayamayız. Ülkemizde sportif başarı sürekli gelirken, kulüplerin borçlarıda artmıştır. Yani başarı yok ama borçlar artıyor. İşte bu ters orantı herkesi uçurumun kenarına getirmiştir. Biz bugün, buradan dönemin mücadelesini veriyoruz. Evet sıkıntılı olacak ama inanıyorum ki olacak ve düzlüğe çıkacağız.” dedi.

Sportif başarı için üretmek zorunda olduklarını belirten Doğan şu cümleleri kaydetti, ‘‘ Amacımız tek başına altyapımızdan A takıma çıkacak oyuncu sayısını arttırmak değildir. Bu sayıyı arttırırken kaliteyi de yükseltmek durumundayız. Daha büyük hatalar yapmamak için gelecek vadeden gençlerimizi geliştirmeliyiz. Yukarıda bahsettiğimiz gibi doğru transfer politikası uygulamalıyız. Elbette yılların getirdiği sorunları bugünden yarına çözmek mümkün değil. Bizler, çözüm ve başarmak için burdayız. Trabzonspor’umuzu hak ettiği günlere kavuşturmanın en büyük idealimiz olduğunun bilinmesini isterim.” sözlerini sarf etti.