Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas Açıklamalarda Bulundu

Trabzon’da düzenlenen Türk Mühendis

Trabzon’da düzenlenen Türk Mühendis ve Mimar Odaları Trabzon İl Koordinasyon Kurulu tarafından düzenlenen Kent Sempozyumu’nun son gününde Prof.Dr.Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezinde  Trabzospor konulu oturum yapıldı. Zeyyat Kafkas açıklamalarda bulundu.

Trabzon’da 2 Yıldan Fazla Hiçbir Yabancı Oyuncu Kalmak İstemiyor

” Özellikle Trabzon şehri yabancı futbolcuların maksimum 2 yıldan fazla kalmak istemediği bir şehir. Bu şehrin kötülüğünde değil, onların beklentilerini karşılayamamasından kaynaklanıyor bence. Yoksa hepsi çok güzel ağırlanıyor, Trabzonlu oyunculardan ayırt edilmiyorlar hiçbir konuda. Genç oyunculara uzun süreli sözleşmeler yapabiliyoruz Mendy gibi mesela. Ama belli bir yaşa gelmiş oyunculara 2+1 yıllık sözleşmelerin dışına hiç çıkmıyoruz. Çünkü 2 yıldan fazla bu şehirde hiçbir yabancı oyuncu kalmak istemiyor.”ifadelerini kullandı.

Bana Herkes Destek Olmalı

” 3-4 tane ciddi proje üzerinde çalışıyoruz. Bunların bir kısmında taahhüt veriyoruz. Tahhüt verdik hatta. Atıyorum gelecek olan 1.3 milyar TL gelirin tamamının borca gitmesi yönünde taahhüt veriyoruz. Bu projelerden bir tanesi, 1 ay önce Trabzon Limanı’na talip olduk. Yaptığımız planlamada  yıllık 4-5 milyon euro arası gelir getirecek bir plan ortaya koyacağız. Orası başka bir devlet kurumuna verilmek üzere iken bu başvuruyu yaptık. Cevap geldi ‘ bir proje yapın ve on gün içinde teslim edin’ diye. Biz de 6 gün içinde proje yaptık ve verdik, tekrar yazı geldi. ‘ 5 gün içinde mevcut yat limanı için ne düşündüğünüzü yazın .’diye. Yani onlar kalacakmı yoksa mağdur  mu olacaklar diye. Bizde ‘kalacaklar’ şeklinde cevap verdik. Dün tekrar yazı geldi ‘ Trabzın Havalimanı’nın yapılması düşünülen projesinden dolayı burayı size vermeyiz’ diye yanıt verdiler. Niye bir ay önce bu yazılar  yazıldı. Trabzon Havalimanı Projesi şehrimizin ihtiyacı olan, olması gereken bir proje. Ama bu dün mü açıklandı? Kararlığımızı görünce bu yola girdiler. Buna herkes destek olmalı. Burada topyekün birlikte hareket etmemiz lazım. Herkesin bu gibi durumlarda Trabzonspor’a sahip çıkması lazım. Trabzonspor herşey’in üstündedir. Trabzonspor Trabzon şehrinin ıluslararası bir markasıdır. Trabzonspor’a gelir getirecek bu tür projelerde Trabzonspor’a topyekün destek olunmalı ve ayağa kalkınmalı diye düşünüyorum.”

Şampiyon Olabilecek Takımı Seneye  İzleyeceksiniz

Trabzonspor’un kadın takımı hakkında konuşan Kafkas ,”  Trabzon seyircisi iddia üzerine sahaya çıkar. Biz kadın futbol takımımızı UEFA’nın ve devamında TFF’nin talimatı doğrultusunda küçük bir organizasyon şeklinde oluşturduk. Ancak şunu net olarak  söyleye bilirimki Sayın Başkanımız Ertuğrul Doğan’ın ifadesidir; önümüzdeki yıl kadın futbol takımımız şampiyonluk mücadelesi verecek. Hatta bügünlerde yapılacak transferlerin yüzde 40-45’i belirlenmiş durumdadır. Şampiyon olabilecek bir takımı seneye izleyeceksiniz. fiziki anlamda kadın futbol takımın maçlarının oynandığı sahalarda ne tribün ver ne de başka bir şey var. Dolayısıyla biz burada iddialı bir şekilde planlama yaparken maçlarında Yavuz Selim Stadı’nda oynanması; tribün olan bir yerde oynanması düşüncesindeyiz. O zaman da bu karşılaşmalara seyirci gelecektir. Seneye kadın futbol takımımız şampiyonluk mücadelesi içerisinde olacaktır.” ifadesini kullandı ve konuşmasına son verdi.