Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Thomas Tuchel’in Maç Öncesi Açıklamaları !

UEFA Şampiyonlar Ligi Grup

UEFA Şampiyonlar Ligi Grup Eleme maçları yarın (24 Ekim) salı başlıyor.

Temsilcimiz Galatasaray kendi evinde Alman devi Bayern Münih’i konuk edecek. Mücadele saat 19.45’de başlayacak.

Bayern Münih’in tecrübeli çalıştırıcısı  Galatasaray maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Thomas Tuchel’in sözleri :

”Baskıyı hissettiğinizde, kazanmak isteyen ve kazanmanın takım felsefesi olduğu bir kulüpte olduğunuzu bilirsiniz. Baskının çoğunu da kendimiz, üzerimizde yaratırız. Bunu bende yapıyorum. Her antrenman mükemmel geçmeli, tüm hafta harika hazırlanmalı ve harika bir maç çıkarmamız gerekiyor.”

”Beklentiler son derece yüksek ama Bayern Münih’teyiz. Bayern’den zaferler beklenir. Bu zaferlerde de sıradan şekilde değil, ilgi çekici bir futbol ve fazla gol atarak gelmelidir. Bazen hwpsini yapamassınız ama yinede baskı olumludur ve bu oyunun bir parçasıdır.”

”Ozaman dışardan gelen baskının, kendinize uygulamaya başladığınız baskıdan daha fazla olmadığını fark etmeye başlarsınız. Bu sezon oynadığımız futboldan yüzde 100 memnun değiliz.”

”Hala çok başarılıyız ve maçları kazanmanın yollarını buluyoruz ama geliştirmemiz gereken noktalar var. Bana göre hala adaptasyon sürecindeyiz.”

”Rekabet artık o kadar yüksek ki grup aşaması hiç kolay değil. Şampiyonlar Ligi’nde mücadele ettiğim her sezon, grup aşaması çok zor geçti. Uyanık, tetikte ve 90 dakika boyunca konsante olmalısınız. Galatasaray, Manchester United ve Kopenhaf’ın olduğu bir grupta barakın iki hatayı, tek bir hataya bile izin veremessiniz. Bu yüzden dirençli ve sağlam olmak için çalışıyoruz. Geriye düştükten sonra maçları çevirdik. Bunun bizi sarmasına izin vermedik ve bu turnuvada kendimizi geliştiriyoruz. Nihayetinde hedefimiz her zaman çeyrek finale yükselmek olmalı. Grubumuzu lider bitirmeliyiz. O zaman son 16 trunda grup ikincisiyle oynarız. Ondan sonrası büyük ölçüde kura şansıdır .”

”Geçtiğimiz birkaç yılda çeyrek finallerde farklılıklar oldu. Manchester City’e karşı çeyrek finalde oynamak başka, diğer takımlarla oynamak başka. Elbette her şey biraz göreceli ama hedef önce gruptan çıkmak, sonra ilerlemek.”

”Aslında Şampiyonlar Ligi’nde son 8’e kalan her takım, kupa için ciddi şekilde adaydır.”