Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’den Açıklamalar !

Türkiye Futbol Federasyonu Mehmet

Türkiye Futbol Federasyonu Mehmet Büyükekşi gündeme dair açıklamarlarda bulundu. ” Son dönemde eleştirilerin adağı ve uslübü değişti. Şeffaf, sorumlu ve açık iletişim anlayışımızla 15 günde bir sizlerle buluşacağız ” ifadelerini kullandı.

Mehmet Büyükekşi’nin Açıklamaları

” Problemin üstünden gele bilmek için yoğun mesai içerisindeyiz. Son dönemde eleştirilerin odağı ve uslübü değişti. Şeffaf, sorumlu ve açık iletişim anlayışımızla 15 günde bir sizlerle buluşacağız. Sizlerden soru almayacağız. Kamuoyunun meşgul eden soruların yanıtlarını 2 gün sonra yazılı olarak paylaşacağız.”

Hakem  performanslarıyla ilgili tartışmalar Sonlanacak

” Türk futbolunu aşağıya çeken tartışmaların kimseye faydası yok . Hakem atamalarında devrim niteliğinde bir adım atacağız. MHK’da yeni bir yapılanma dönemini başlatıyoruz. Kulüplerin, karar verme mekanizmalarına dahil olmalarınıistiyoruz. Hakem performanslarıyla ilgili tartışmalarda sonlanacak.”

Dedikodularla Değil Kanıtlarla Konuşmalıyız 

” Yarı otomatik ofsayt sistemiyle kararların daha doğru verilmesini sağlayacağız. Hakem performanslarını değerlendirmeye devam ediyoruz. Her hafta 104 gözlemciden oluşan anketleri paylaşacağız. Dedikodularla değil kanıtlarla konuşmalıyız.”

Yarım Kalan Hesabı Tamamlayacaklar

” Milli takımımızın UEFA EURO 2024’te efsaneler yazacağına inancımız tam. İnşallah yarım kalan hesabı tamamlayacaklar . EURO 2032’ye ev sahipliği yapmak büyük kazanımlar sağlayacak. 2026’ya kadar aday şehirler kesinleşecek. İki ülkeyle 5’er şehir belirleyeceğiz.

Çözülmez denilen konuları çözmeye kararlıyız. Kararlılıkla devam edeceğiz. ”

6-13 Yaş Arası 200 Bin Çocuğumuza Ulaşmış Olacağız

” Futbolumuzda tarih yazmak için Milli Eğitim Bakanlığımızın ve Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile çok önemli bir iş birliğine gittik. Futbol Gelişim Projesi İş Birliği Protokolü’nü imzaladık. Çocuklarımızın futbolla erken yaşlarda tanışmasını istiyoruz. Bir çocuğun tam donanımlı bir futbolcu olabilmesi için akademi eğitimine 6-9 yaşlarında başlaması gerekiyor. Bu işbirliği ile ilkokullarda sınıg öğretmenlerine eğitimler vereceğiz. Böylece toplamda 6-13 yaş arası 200 bin çocuğumuza ulaşmış olacağız. Yine aynı şekilde spor liselerinin içinde futbol bölümü açılması için çalışıyoruz. ”

Kadın Milli Takımımız B Ligine Yükseldi

” Gelelim Kadın Milli takımımıza. Her sıfattan kadın futboluna özel bir önem ve emek veriyoruz diyoruz. Gösterdiğimiz bu çabanın karşılığını görmeye  başlamaktan ziyadesiyle mutluyuz. Kadın A Milli Takımımız Uluslar C Ligi’nde oynadığı 4 maçı da kazandı. Son 2 maç kala Uluslar B Ligi’ne çıkmayı garantiledi. Kadın Milli Takımımızın gösterdiği bu başarı UEFA’nın ilgili tüm mecralarında haber oldu. Ayrıca, Elazığ’da başlayan seyirci rekoru Çorum Şehir Stadyumu’nda yeniden kırıldı. 12.130 taraftarlarımız tribünleri Türk bayraklarıyla doldurdu.”