Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Temsilcimiz Galatasaray’ın Grubu Kızıştı !

UEFA Şampiyonlar Lig’i 4.hafta

UEFA Şampiyonlar Lig’i 4.hafta grup mücadeleleri dünde devam etti. Temsilcmiz Galatasaray Bayern Münih’e 2-1 mağlup oldu. Kopenhag geriden geldi Manchester United’i mağlup etti ve A grubunda işler karışdı.

Temsilcmiz Galatasaray Alman devi Bayern Münih’e konuk oldu ve ev sahibi Bayern 2-1 kazandı.

Dakika 80’de Harry Kane skoru 1-0 yaptı ve 86. dakikada bir kez daha sahneye çıktı kendisinin ve takımının 2. golünü attı.

 

90+3’de Sergio Oliveira’nın cezasına gönderdiği ortada ceza sahası sağ çaprazda,  Cedric Bakambu ile buluşturdu ve Bakambu’nun vuruşunda top ağlara giderek skor 2-1 oldu. Mücadeleyi Bayern Münih 2-1 kazanmayı başardı.

A grubunda bir diğer mücadele Kopenhag ve Manchester United maçıydı. Kırmızı şeytanlar dakika 3’te ve 28’de Rasmus Hojlund’un golleriyle 2-0 öne geçti. Kopenhag ekibi dakika 45’de Muhammed Elyounoussi ile farkı 1’e indirdi ve 45+9 Kopenhag ekibi penaltı kazanarak Diogo Gonçalves penaltıdan yararlanarak ilk yarıyı 2-2 eşitlikle tamamladı Kopenhag ekibi.

Kırmızı şeytanlar dakika 69’da Bruno Fernandes’in penaltı golüyle tekrar öne geçmeyi başardı. Kopenhag ekibi dakika 83’de Lukas Larager ve dakika 87’de Ronny Bardghji’nin golleriyle mücadeleyi 4-3’lük skorla kazanmayı başardı.

Grup’ta İşler Karıştı

Grup Lideri Bayern Münih dün akşamki mücadeleyi kazanarak 12 puan’la gruptan çıkmayı başardı.  Kopenhag ekibi avaraj farkı ile 4 puan’la 2. sıraya yerleşti. Temsilcimiz Galatasaray ise 4 puan’la 3.sırada yer aldı ve Manchester United 3 puanla 4. sırada kaldı.

Galatasaray’ın Kader Maçları

Sarı- Kırmızı’lı ekib gruptaki son iki maçı, Manchester United’i mağlup ederse, Kopenhag ekibinide deplasmanda mağlup ederse diğer maçların sonuçlarına bakmaksızın top 16 turuna gitmeye hak kazanacak.

Galatasaray’ın Şampiyonlar Lig’indeki Kalan Maçları

29 Kasım Çarşamba ( 20:45)

Galatasaray – Manchester United ( RAMS Park )

12 Aralık Salı ( 23:00 )

Kopenhag – Galatasaray ( Parken )