Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Süper Lig Kulüplerinden TFF’ye Seçim Tepkisi Artıyor !

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe ve Beşiktaş’tan sonrada Adana Demirspor ve İstanbulspor kulüpleri de Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) seçim genel kurulun 18 Temmuz’da yapılacağını açıklamasına tepki gösterdi.

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe

Trendyol Süper Lig’de ki kulüplerin, Türkiye Futbol Federasyonu’nun başkanlık seçimlerinin yapılacağı tarihe olan tepkisi gittikçe büyüyor.

Tepki gösteren Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın ardından bu kez  Adana Demirspor ve İstanbulspor kulüpleri de TFF’nin seçimli genel kurulun 18 Temmuz’da yapmasına tepki gösterdi.

ADANA DEMİRSPOR

”TFF Yönetim Kurulunun, bugün açıklamış lolduğu 18 Temmuz 2014 tarihli genel kurulunda gerçekleşecek seçim kararının, mevcut Türk Futbolunun yaşamış olduğu kaos durumu içerisinde gerç bir tarih olacağı konusundayız. Konuya ilişkin olarak, hiçbir öneri almadan, hiçbir demokratik sürece ihtiyaç duymadan belirlenen bu tarihin ivedilikle 2013-2014 sezonunun hemen bitiminde yapılmasına ihtiyaç şolduğu görüşümüzü kamuoyu ile paylaşıyoruz.”

İSTANBULSPOR

”Yeni sezona etki edecek tüm önemli kararları alıp, seçime gitme amacınızın,

Sizden sonra gelecek yeni yönetimin bu şekilde elini kolunu bağlama düşüncenizin, A Milli Takımın başarısından nemalanarak yeniden seçilirim ümidinizin, Deve kuşu gibi kafanızı kuma gömerek, nasılsa düzelir anlayışınızın, anlamadığımız  işleri, anladığını iddia edenlerle yapmaya çalışmanızın, her türlü kararı alırken adil ve adaletli olmak yerine, tarafgirlik yaparak taraf toplama beklentinizin, Futbolun içinde olduğu ateşi söndüreceğiz diye su sıkmak yerine, hala farklı yolları veya kişileri öne atarak benzin dökmenizin, bize bir şey omaz nasılsadiye suskun kalmanızın, Beyhude bir çaba olduğunu hala anlamadınız mı?”