Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Spor Yazarları Galatasaray Hakkında Nededi?

Spor yazarları Trebdyol Süper

Spor yazarları Trebdyol Süper Lig’in 15. haftasında oynanan Galatasaray – Adana Demirspor maçını değerlendirdi.

Engin Kehale

Ekim ayından beri santra düdüğünde sahada olmayan Kerim Demirbay, sol beke geçmiş Barış Alper ve maç önü dizilişinde sol önde olan ancak asla oraya bağlı kalmayan Kerem Aktürkoğlu’yla, pas becerisi yüksek olan Adana temsilcisi karşısında mutlak bir üstünlük kurmayı başardı Okan Buruk2un öğrencileri.

Okan Buruk, oyun prensipleri net bir teknik adam. Rakip kaleye çabuk gitmeyi öncelik kabul ederken ki sarı kırmızılılar topu kazandıkları anda pası düşünüyor bir yandan topa sahip olma prensibinden de ödün vermiyor.

G.Saray, oyunun geneline bu kadar hükmettiği bir maçta bile bir bölümü endişeli ve gergin geçirdi. Bunda, kaçırılan fırsatlar kadar maç başı ve maç sonunun aynı yoğunlukta oynanmaması da bir neden. Ve aslında benzer süreçler, Şampiyonlar Ligi’nin ilk haftasından beri mevcut. Salı günü, Galatasaray’ın ne bulduğunu kaçıracak ne de konsantrasyonunu bir dakika kaybedecek lüksü var. (HÜRRİYET)

Osman Şener

Galatasaray bu sezonun en istekli, en tempolu, en çok gol pozisyonuna girdiği maçını oynadı. Rakip Süper Lig’in iyi takımlarından Adan Demirspor.. Sen bu kadar iyi bir takım karşısında çok net gol pozisyonlarına girebiliyorsan bunların dördünü, beşini filelere göndereceksin.

Kerem Aktürkoğlu ilk yarı sahanın yıldızıydı. Boey’e harika gol pası verdi, takımının ilk golünü attırdı. Icardi2nin pasıyla da takımını 2-0 galip duruma çıkardı. Sol bekte oynayan Barış Alper Yılmaz’a çok yardım etti ve Demirspor ataklarında da tehlike doğmadan yüzde yüz dört pozisyonu da kesti. Bravo Kerem’e..

Sahada koşmayan, mücadeleye etmeyen hiçbir sarı-kırmızılı futbolcu yoktu. İşin doğrusu Kopenhag maçı öncesi ben Galatasaray’dan böyle bir performans beklemiyordum. ( MİLLİYET)

Ömer Üründül

Galatasaray salı gecesi Avrupa2da çok önemli bir sınavı olmasına rağmen dün gece yüksek tempolu ve iştahlı bir futbol sergiledi. 70 dakika boyunca rakibi adeta hırpaladılar. Etkili pres, ilk yarıda organize iki gol.. Bunun yanında saymadığım kadar harcanan rekor sayısıda net pozisyonlar var. Ayrıca 7-8 tane uzak menzil şut. Fakat ilk yarı sonunda farkın penaltıyla bire inmesi ve Galatasaray2ın kaçırdığı inanılmaz goller, az daha başalarına iş açacaktı.

Okan Buruk2a bir sorum var. Niye Icardi dokunulmazlık içerisinde? Hele bu kadar fizik açısından düşüş varken bile neden hep oyunda kalıyor* Ayrıca dün gece seyrettiğim son haftalardaki Icardi, temenni ediyorum ki Kopenhag’da yeni bir mucize yaratsın. Okan hocanın salı gecesi için iki konuda dikkatini çekmek istiyorum. Sakın ola ki Barış Alper’i sol bek oynatma. İkinci önerim de Icardi’nin fiziki durumunu göz önüne alıp Zaha ve Ziyech’ten birine ilk 11’de yer verme. (SABAH)

Erman Özgür

Artık rakipler Galatasaray ile oynarken Icardi, Kerem ya da Mertens gibi Boey için de önlem almak zorundalar. Çünkü Nani gibi kendisini takip etmeyen bir rakip bulduğunda yaptığı bindirmeler ile adeta rakip savunmanın tüm dengesini bozabilen Boey, ilk yarının açılış golünü atarak Adana Demirspor2un savunma zaafiyetlerini ortaya çıkaran isimdi. Topla oynarken Galatasaray’ın presini pasla kıramayan Adana Demirspor, kaptırdığı toplarda birçok kez hazırsızlık yakalandı. Bu sıkıntıya biz ceza da Icardi pasında Kerem Aktürkoğlu kesti ve skoru 2-0’a getirdi.

Galatasaray zorlandı mı, çok fazla fırsat bulup atamadığı için zorlanmış gibi gözükebilir. Ama bana göre güçlü bir oyun kazandı. Derbi öncesi hata yapmadı. Maçın yıldızları kaçırdığı gollere rağmen Kerem Aktürkoğlu ve Boey oldu. (FANATİK)