Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Son Dakika: Dilan Polat ve Engin Polat Çifti Gözaltına Alındı

Son dakika: Kara para

Son dakika: Kara para aklama iddiası üzerine haklarında soruşturma başlatılan Dilan Polat ve eşi Engin Polat İstanbul’da gözaltına alındı.

Kara para aklama iddiası üzerine soruşturma başlatılan Dilan Polat ve Engin Polat çifti İstanbul‘daki evlerinde gözaltına alındı. Polat çifti ile birlikte aile üyelerinden de bazıları gözaltına alındı.

DİLAN POLAT VE ENGİN POLAT GÖZALTINDA

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonla Dilan Polat ve Engin Polat gözaltına alınarak İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesi’ne getirildi.

Polat çifti ilk başta Bayrampaşa Devlet Hastanesi’ne götürülerek sağlık kontrolü yapıldı.  Sağlık kontrolünden geçen çift işlemleri için İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesi’ne getirildi.

GÖZALTINA ALINANLAR

Kara para akladıkları iddiasıyla uzun zamandır gündemde olan Dilan Polat ve eşi Engin Polat gözaltına alındı. Polat çifti ile birlikte, aile üyeleri Sezgin Polat, Sıla Doğu, Kürşat Polat, Av. Ahmet Gün (mali işlerine bakan), Beyza Ekici (Muhasebeci) ve bazı çalışanları gözaltına alındı.