Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Siyah-Beyazlı’larda Olağanüstü Seçim Tarihi Açıklandı !

Dün Beşiktaş yönetimi seçim

Dün Beşiktaş yönetimi seçim tarihi için Başkan Ahmet Nur Çebi tarafından bir araya geldi. Alınan kararlara göre Beşiktaş’ta seçim tarihi belli oldu. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin aday olup olmayacağı henüz netliğe kavuşmuş değil, ilerki günlerde netliğine kavuşacak.

Beşiktaş Kulübü’nün Sosyal Medya Hesabı’ndan Yaptığı Açıklama İse :

”Yönetim Kurulumuz, bugün yaptığı toplantıda Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı ile Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nın gerçekleştirilme tarihlerini belirlemiştir.

Buna göre: Kulübümüzün Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı, 26 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecektir.26 Kasım Pazar günü çoğunluk sağlanmadığı taktirde ikinci ve son toplantı çoğunluğa bakılmaksınız 3 Aralık Pazar günü yapılacaktır.

Kulübümüzün Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı, 10 Aralık Pazar günü yapılacaktır. 10 Aralık Pazar günü çoğunluk sağlanmadığı taktirde ikinci ve son toplantı çoğunluğa bakılmaksızın 17 Aralık Pazar günü gerçekleşecektir.

Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız.”

 

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi‘nin aday olup olmayacağı henüz bir netlik kazanmış değil. Ahmet Nur Çebi aday olmadığı taktirde Beşiktaş yönetiminde Asbaşkan olarak görev yapan Emre Kocadağ adaylığını açıklayacak.