Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Simge Sağın; ”Ben Artık Beşiktaşlı Değilim”

Ünlü şarkıcı Simge Sağın, Icardi ile anılan şarkısı ‘Aşkın Olayım’ şarkısı hakkında açıklamalarda bulunurken, Beşiktaş taraftarlarını kızdıracak açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz yıl Galatasaray’ın şampiyonluk törenine katılan ünlü şarkıcı, ”Ben çok fanatik Beşiktaşlıydım, artık değilim.” ifadelerini kullandı.

Ünlü şarkıcı Simge Sağın,

Ünlü komedyen Eser Yenerlerin ”Linç” adlı YouTube programına katılan Simge Sağın, Aşkın olayım şarkısı ve Mauro Icardi hakkında açıklamalarda bulundu.

Simge Sağın, ‘‘Evren bir mucize yarattı ve bana bunu yaşattı. Böylesine bir aşk şarkısının futbol mecralarında patlaması ve sevilmesi enteresandı. 5-6 yıl önce çıkan bir şarkının bu yılın en çok dinlenen şarkısı olması enteresan bir durumdu. Çok mutlu oldum. Icardi’ye teşekkür ediyorum, inanılmaz bir başarı yaşattı şarkıya. Taraftar da çok arkasında durdu. Beni hiç ötekileştirmeden şarkımı severek söylediler. Beni şampiyonluk kutlamasına davet ettiler.” dedi.

”ÇOK DA HOŞ BİR GECE GEÇİRDİM”

Konu hakkında açıklamalrına devam eden Simge; ”Ben çok fanatik Beşiktaşlıydım, artık değilim. Fanatikliğimi geçen yıl bunları yaşarken bir kenara bırakmak zorunda kaldım. Çünkü yaşadığım şey fanatikliğimin de üstüne çıktı. Ben olması gerekeni, doğruyu uyguladım. oraya gittim. İyi ki de gitmiştim diyorum. Yok sayılmayacak bir şey oldu orada. Benim ne fanatikliğim, ne Beşiktaşlılığım kaldı. Sanatçılığım çok daha ağır bastı. Müziğimin arkasında durmam gerekti. Çok da hoş bir gece geçirdim.” ifadelerini kullandı.

Ayrıca Beşiktaşlı taraftarlar videonun altına yazdıkları yorumlarla Simge Sağın’ın açıklamalarına tepki gösterdi.