Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Serbest Bırakılan İsrail’li Esir’in Hamas’a Gönderdiği Mektup!

Geçtiğimiz gün Hamas ile

Geçtiğimiz gün Hamas ile İsrail arasındaki esir takası esnasında serbest bırakılan Danielle isimli İsrail’li esir tüneldeyken yazdığı mektubu paylaştı. Danielle mektupta, “Kızım Emilia Hepinizin sadece arkadaşı değil, aynı zamanda gerçek, iyi kalpli sevilen kişiler olduğunuzu hissetti. Kızım sizin sayenizde kendini Gazze’de kraliçe olarak gördü” ifadelerini kullandı.

Hamas’ın geçtiğimiz gün esir takası gerçekleştirdiği esnada serbest bıraktığı Danielle isimli İsrail’li esir, Hamas’ın kendisine ve kızına çık iyi davrandığını belirten bir mektup paylaştı. Mektupta “Kızım sizin sayenizde Gazze’de kraliçe olarak gördü” ifadelerini kullandı.

“KIZIMA GÖSTERDİĞİNİZ OLAĞANÜSTÜ İNSANİYET İÇİN MİNNETTARIM”

Danielle isimli esirin paylaştığı mektup şu şekilde;

“Son birkaç haftadır bana eşlik eden generallere… Yarın yollarımız ayrılacak gibi görünüyor ama size tüm kalbimle teşekkür ediyorum. Kızım Emilia’ya gösterdiğiniz olağanüstü insaniyet için minnettarım. Siz onun ebeveyni gibiydiniz, onu istediği zaman odanıza davet ediyordunuz. Hepinizin sadece arkadaşı değil, aynı zamanda gerçek, iyi kalpli sevilen kişiler olduğunuzu hissetti.

“KIZIM KENDİNİ GEZZE’DE KRALİÇE OLARAK GÖRDÜ”

Teşekkür ederi, teşekkür ederim… Onunla geçirdiğiniz saatler için teşekkür ederim. Ona karşı sabırlı olduğunuz ve onu tatlılarla, meyvelerle şımarttığınız için teşekkür ederim. Çocuklar savaş bölgelerinde olmamalı ama sizin sayenizde ve yol boyunca tartıştığımız diğer nazik insanlar sayesinde kızım kendini Gazze’de kraliçe olarak gördü.

“SONSUZA DEK SİZE KARŞI MİNNETTARLIĞIN ESİRİ OLACAĞIM”

Biraz nezaket, özen ve sevgiyle davranmayan tek bir kişiye bile rastlamadık. Sonsuza dek size karşı minnettarlığın esiri olacağım çünkü kızım burada kalıcı bir psikolojik travmayla ayrıldı. İçinde bulunduğunuz zor duruma ve Gazze’de uğradığınız ağır kayıplara rağmen gösterdiğiniz nazik davranışı hatırlayacağım. Hepinize ve ailelerinize sağlık ve sevgi diliyorum. Çok teşekkür ederi.”