Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şenol Güneş Gideceği Takımı Açıkladı!

Geçtiğimiz aylarda Beşiktaş’tan ayrılan

Geçtiğimiz aylarda Beşiktaş’tan ayrılan tecrübeli teknik adam Şenol Güneş Beşiktaş’tan ayrıldıktan sonra sessizliğini bozdu. Kendisine gelen teklifi açıkladı.

Beşiktaş’ın geçtiğimiz aylarda UEFA Konferans Ligi mücadelesinde Lugano’ya mağlup olduktan sonra Beşiktaş’tan şok bir şekilde ayrılmıştı. Tecrübeli teknik adam Şenol Güneş ilerdeki kariyeri hakkında flaş açıklamalarda bulundu. Şenol Güneş kendisine gelen teklifi açıkladı.

Beşiktaş kulübü 5 Ekim’ de Lugano2yu konuk etmişti. Mücadeleyi 2-0 önde götüren Siyah-Beyaz’lı ekip son dakikalarda yediği gollerden sonra maçı 3-2 kaybetmişti. Mücadeleden bir gün sonra (6 Ekim) teknik direktör Şenol Güneş takımdan ayrılmıştı.

Beşiktaş Şenol Güneş’in Ayrılığını Şu Şekilde Duyurmuştu

” Lugano maçının ardından bir araya geldiği Başkanımız Ahmet Nur Çebi’ye, Beşiktaşımızın menfaatleri doğrultusunda bir kan değişikliğine ihtiyaç olduğunu, Kulübümüzün ve takımımızın önünü açmak adına alınacak her türlü karara saygı duyacağını ifade eden Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, bugün itibariyla görevinden ayrılmıştır. Şenol Güneş’e Kulübümüze katkıları nedeniyle teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.” açıklaması gelmişti.

Şenol Güneş Gelen Teklifi Açıkladı

Şenol Güneş Azerbaycan basınından Sportinfo’ya yaptığı konuşmada: ” Şu anda Avusturya’da dinleniyorum. Azerbaycan Milli Takımı2nı çalıştırmaktan gurur duyarım. Belli kişilerden teklifler geldi. Resmi daveti bekliyorum, oturup detaylı konuşmamız lazım. Azerbaycan futbolu yükselişte. Hayırlısı diyelim, kısmet olursa Azerbaycan Milli Takımı’nı çalıştırmaktan gurur duyarım.” ifadelerini kullandı.