Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SelçukSport HD Everton – Manchester City Maçını Canlı İzleme!

İngiltere Premier Lig’de 19.

İngiltere Premier Lig’de 19. hafta heyecanı kaldığı yerden devam ediyor.  Eveton – Manchester City’i konuk edecek. Premier lig’de 19. hafta oynanacak bu dev maçın tüm detayları futbol severler tarafından merak ediliyor. Peki everton – Manchester City maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? İşte tüm detaylar….

Premier Lig’de 19. hafta everton – Manchester City’i konuk edecek. Son zamanlarda ağır mağlubiyetler alan Manchester City Lig’de lider Arsenal ile puan farkını kapatmak için bu maçtan galibiyetle evine dönmek istiyor. Peki everton – Manchester City maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? İşte mücadeleye dair tüm detaylar…

Premier lig 2023/2024 Güncel Puan Durumu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EVERTON – MANCHESTER CİTY MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA* HANGİ KANALDA?

Premier Lig’de 19. hafta Everton – Manchester City‘i konuk edecek. 27 Aralık Çarşamba (bugün) günü oynanacak mücadele TSİ 23.15‘te beIN Connect ve TOD TV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

EVERTON – MACHESTER CİTY MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!!!

Everton – Manchester City Karşılaşmasını Lütfen selçuksport – inattv – vegoltv – canlimacizle – taraftarium24 – livetv – justintv – macortami – canlifutbolaz – matbet – hahasport gibi kaçak yayın yapan siteler üzerinden izlemeyiniz.