Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SelçukSports: Trabzonspor-Fenerbahçe Maçını Canlı İzleme! BeIN

Süper Lig’in 30. haftasında

Süper Lig’in 30. haftasında Trabzonspor kendi sahasında Fenerbahçe’yi konuk edecek. Galatasaray ile liderlik savaşı veren Fenerbahçe için son derece önemli olan karşılaşma Papara Park’ta oynanacak. Pekala Trabzonspor – Fenerbahçe derbisi ne zaman? Trabzonspor – Fenerbahçe maçı saat kaçta? Trabzonspor – Fenerbahçe karşılaşması hangi kanalda? Şifresiz mi yayınlanacak? Trabzonspor – Fenerbahçe maçının muhtemel 11’leri kiler? Trabzonspor – Fenerbahçe derbisini kim yönetecek? Trabzonspor – Fenerbahçe derbisine dair tüm detaylara sayfamız üzerinden ulaşabilirsiniz.

Süper Lig’in 30. haftasında Trabzonspor kendi sahasında Fenerbahçe’yi konuk edecek. Trabzonspor’un sahası olan Papara Park’ta oynanacak olan karşılaşmanın ne zaman? saat kaçta? hangi kanalda? şifresiz mi yayınlanacak? muhtemel 11’leri ve hakemi kim? gibi sorularının cevabına sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Trabzonspor-Fenerbahçe derbisi ne zaman? saat kaçta? hangi kanalda?

Süper Lig’in 30. haftasında oynanacak olan Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşması 17 Mart Pazar günü (Bugün) saat 20.30’da Papara Park’ta oynanacak. Karşılaşma BeIN Sports 1 ekranlarında canlı olarak yayınlanacaktır.

TRABZONSPOR-FENERBAHÇE DERBİSİNİ BEIN SPORTS ÜZERİNDEN CANLI OLARAK İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

KARŞILAŞMANIN HAKEMLERİ!

Süper Lig’in 30. haftasında 17 Mart Pazar günü (Bugün) saat 20.30’da oynanacak olan Trabzonspor-Fenerbahçe derbisini Halil Umut Meler yönetecek. Meler’in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Kerem Ersoy yapacak.

Karşılaşmanın 4. hakemliğinde ise Volkan Bayarslan görev alacak.

MUHTEMEL 11’LERİ

Trabzonspor: Uğurcan, Meunier, Mendy, Denswil, Eren Elmalı, Berat, Umut, Visca, Bardhi, Trezeguet, Pepe

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi-Samuel, Djiku, Oosterwolde, Ferdi, İsmail, İrcan Can K., Szymanski, Tadic, Dzeko

TRABZONSPOR – FENERBAHÇE derbisini lütfen selçuksport – inattv – vegoltv – canlimacizle – taraftarium24 – livetv – justintv – macortami – canlifutbolaz – matbet – hahasport gibi kaçak yayın yapan siteler üzerinden izlemeyiniz.