Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SelçukSports HD: PSG-Barcelona Maçını Canlı İzleme – EXXEN

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final mücadelesinde Paris Saint-Germain (PSG) kendi sahasında Barcelona’yı konuk edecek. Pekala PSG – Barcelona maçı ne zaman? Saat kaçta? Hakemleri kimler? Muhtemel 11’leri kimler? Şifresiz mi yayınlanacak? Hangi kanalda? işte detaylar…

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final mücadelesinde PSG ile Barcelona karşı karşıya gelecek. PSG – Barcelona maçı ile ilgili tüm merak edilenleri sayfamızda bulabilirsiniz.

PSG – Barcelona maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final mücadelesinde karşı karşıya gelecek olan PSG – Barcelona karşılaşması 10 Nisan Çarşamba günü saat TSİ 22:00’da Parc des Princes’te oynanacak. Karşılaşma EXXEN Spor ekranlarında canlı olarak yayınlanacaktır.

PSG – Barcelona karşılaşmasını EXXEN’den canlı olarak izlemek için yukardaki görsele TIKLAYIN!

KARŞILAŞMANIN HAKEMLERİ

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final karşılaşmasında 10 Nisan Çarşamba günü (Bugün) saat TSİ 22:00’da oynanacak olan PSG – Barcelona karşılaşmasını İngiliz hakem Anthony Taylor yönetecek. Taylor’un yardımcılıklarını Gary Beswick ve Adam Nunn yapacak.

Karşılaşmanın 4. hakemliğinde ise Robert Jones görev alacak.

KARŞILAŞMANIN MUHTEMEL 11’LERİ

PSG: Donarumma, Marquinhos, Hernandez, Nuno Mendes, Zaire-Emery, Ugarte, Ruiz, Vitinha, Mbappe, Dembele, Barcola

Barcelona: Ter Stegen, Cancelo, Araujo, Kounde, Cubarsi, Chiristensen, Frenkie de Jong, İlkay, Lewandowski, Raphinha, Yamal

PSG – BARCELONA karşılaşmasını lütfen selçuksport – inattv – vegoltv – canlimacizle – Jojobet – taraftarium24 – livetv – justintv – macortami – canlifutbolaz – matbet – hahasport gibi kaçak yayın yapan siteler üzerinden izlemeyiniz.