Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Selahattin Baki, Dursun Özbek’e Cevabını Verdi !

Fenerbahçe Kulübü Yöneticilerinden olan Selahattin Baki, Adana Demirspor maçı sonrası açıklamlarda bulundu. Selahattin Baki; ”Rakip takımın başkanı Cumhuriyet savcılarını göreve çağırıyorum gibi laflar etmiş. Anlam veremedik.” sözlerini sarf etti.

Fenerbahçe Kulübü Yöneticilerinden olan

Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında Fenerbahçe, Kadıköy’e Adana Demirspor’u konuk etti. Ev sahibi Fenerbahçe zorlu müsabakayı 4-2 kazanarak şampiyonluk yolunda takibini sürdürmeyi devam etti.

Bu zorlu karşılaşmanın ardından Fenerbahçe Yöneticisi Selahattin Baki açıklamalarda bulundu;

Selahattin Baki;” Dün akşamdan başlamak isterim. Dünyadaki büyük camiaları bile kıskandıracak bir aile toplantısı yaptık. 25 bin kişinin üzerinde üyemiz bizimle birlikteydi. Kolay olmayan kararlara birlikte imza atmaya çalıştık. Gerçekten bambaşka bir camiayız. Dün gerçekten bambaşka bir Fenerbahçe görüntüsü çizdik. Bize güvendikleri için, karar alması zor konular var. Onun için bu yol haritasında onlar da bize güvendiklerini gösterdiler. Bundan sonra da yanımızda olmalarını istiyorum. Herkese teşekkür ediyorum.” açıklamasında bulundu.

BAKİ’DEN DURSUN ÖZBEK YANITI

Fenerbahça Yönetici Selahattin Baki sözlerinin devamında, ” Rakip takımın başkanı Cumhuriyet savcılarını göreve çağırıyorum gibi laflar etmiş. Anlam veremedik. Daha önce defalarca herkese ispat ettiğimiz gibi; Başkanımız ve yönetim kurulumuz bilgi ve  belgeye dayalı konuşur. Bizde boş tehdit yoktur. Ne demek istediğini o zat biliyor. Bu akşam son derece güçlü bir takımı, zaman zaman gelirim hattına düşsek de kazanmayı bildik. İrfan Can bir hata yaptı ama bütün tribün desteği verdi bütün sinerji bizim lehimize değişti. Böyle zorlaşan bir maçı alıp yolumuza devam etmeyi bildik. Çok teşekkür ediyorum takıma.” ifadelerini kullandı.