Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Genel Haberler

Şanlıurfa’nın Haliliye İlçesinde 10 Ton Kaçak Tavuk Eti Ele Geçirildi!

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde ihbar üzerine harekete geçen belediye zabıta ekipleri, bir depoda yaptığı denetimde şoklanmış, etiketsiz ve izlenebilirliği belli olmayan poşetler içinde yaklaşık 10 ton tavuk ve tavuk ürünleri ele geçirdi. Depoyu mühürleyen ekipler, ele geçirdiği tavuklara imha etmek üzere el koydu.

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde gelen ihbar üzerine bir depoya yapılan baskında şoklanmış, etiketsiz ve izlenebilirliği belli olmayan poşetler içinde yaklaşık 10 ton tavuk ve tavuk ürünleri ele geçirdi.

“10 TON TAVUK VE TAVUK ÜRÜNLERİ TESPİT EDİLDİ”

Şanlıurfa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “ALO 174 Gıda” hattına gelen bir ihbar üzerine Haliliye İlçe Tarım ve Ormancılık Müdürlüğü ve Haliliye Belediye zabıta ekiplerince Sırrın Mahallesi’nde bulunan bir depoda denetim gerçekleştirdi. Depoda yapılan incelemede, şoklanmış, etiketsiz ve izlenebilirliği belli olmayan poşetler içinde yaklaşık 10 ton tavuk ve tavuk ürünleri tespit edildi.

TAVUKLARA İMGA EDİLMEK ÜZERE EL KONULDU

Zabıta ekipleri depoyu mühürlerken, ele geçirilen tavuklara da imha edilmek üzere el konuldu. İşyeri sahibi hakkında yasal işlem başlatıldı.

DİĞER VİDEOLAR