Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TRT 1 – Real Madrid – Atalanta Maçını Canlı İzle

Son UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid, UEFA Süper Kupa finalinde Atalanta ile karşılaşacak. UEFA Avrupa Ligi kupasını müzesine götüren atalanta, geride bıraktığımız sezon gösterdiği performansı ile dikkat çekmişti. Real Madrid’de ise tüm gözler milli yıldızımız Arda Güler’de. Yeni sezondan önce kadrosunu Mbappe ve Endrick gibi isimlerle güçlendiren Real Madrid, yeni sezona kupa ile başlamak istiyor. Peki Real Madrid – Atalanta maçı ne zaman? Real Madrid – Atalanta maçı saat kaçta? Real Madrid – Atalanta maçı hangi kanada?

Son UEFA Şampiyonlar Ligi

UEFA Şampiyonlar Ligi kupasını kaldıran Real Madrid ile UEFA Avrupa Ligi kupasını kaldıran Atalanta, Süper Kupa maçında karşı karşıya geliyor. UEFA Süpr Kupa maçında gösler milli futbolcumuz Arda Güler’de olacak. Hazırlık maçlarında gösterdiği performansıyla dikkat çeken yıldız yeni sezon öncesinde Real Madrid’in en etkili hucüm silahlarından birisi olacak. Gian Piero Gasperini yönetiminde Atalanta’da ise Ademola Lookman, De Ketelaere, Koopmeiners, Ederson, Scalvini, El Bilal gibi önemli isimler bulunuyor. Peki Real Madrid – Atalanta maçı ne zaman? Real Madrid – Atalanta maçı saat kaçta? Real Madrid – Atalanta maçı hangi kanada?

 

Real Madrid – Atalanata Maçını Canlı İzlemek İçin Tıklayınız!!!

 

REAL MADRİD – ATALANTA MAÇI NE ZAMAN?

UEFA Süper Kupa final müsabakasının detayları belli oldu. Real Madrid ile Atalanta arasında oynanan karşılaşma 14 Ağustos Çarşamba günü saat 22.00’da başlayacak.

 

UEFA SÜPER KUPA HANGİ KANALDA?

Geride bıraktığımız sezon Şampiyonlar Ligi finalinde Borussia Dortmund’u mağlup eden Real Madrid ve Bayer Leverkusen karşısında UEFA Avrupa Ligi’ni kazanan Atalanta karşı karşıya gelecek. Real Madrid – Atalanta müsabakası TRT 1 ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak.

 

MUHTEMEL 11’LER

REAL MADRİD: Courtois, Carvajal, Militao, Rüdiger, Mendy, Valverde, Tchouameni, Modric, Bellingham, Mbappe, Vinicius Jr.

ATALANTA: Musso, djimsiti, Hien, Kolasinac, Zappacosta, Ederson, De Roon, Ruggeri, D Ketelaere, Retegui, Lookman