Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Samsunspor Teknik Direktörü’nden Açıklamalar

Samsunspor Trendyol Süper Lig’de

Samsunspor Trendyol Süper Lig’de bu hafta Kasımpaşa ile oynayacakları mücadelenin  hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri’nde gerçekleştiriyor. Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol tesislerde Kasımpaşa maçı hakkında açıklamalarda bulundu.

Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında Samsunspor, Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. Samsunspor’da mücadele için hazırlıklar hız kesmeden devam ediyor. Mücadeleden önce Samsunspor teknik direktörü açıklamalarda bulundu.

Markus Gisdol’un Açıklamaları

” Adana Demirspor maçı bizim için çok güzel geçti. Fırsatları değerlendirdik. Adana’dan önceki maçlarda da iyi oynamıştık. Önceki maçlar ile Adana Demirspor maçının farkı sadece attığımız 3 goldü. Kupa maçında da çok fazla süre almayan oyuncuları görme fırsatımız oldu. Her şeyi kusursuz yapamadık ama başarılı bir sonuç aldık. Rakibimizi alt ligde olmasına rağmen ciddiye aldık. Profesyonel takımın yapması gereken de buydu.” dedi.

Kasımpaşa Maçında Çok Dikkat Etmemiz Gerekiyor

” Kasımpaşa da bizim daha önce yaşadığımız durumun aynısını yaşıyor. Bazı cezalı ve sakat oyuncuları var. 11’de bazı değişiklikler yapmak zorunda kalacaklar. Bireysel olarak özellikle ofansif anlamda çok iyi oyuncuları var. Biz de bunu biliyoruz ve çok dikkat etmemiz gerekiyor. Detayları kendi takımımızla konuşup, en iyi çözümü bulmaya çalışıyoruz. Önceki maçlarda oynadığımız gibi kendi güç ve planımıza odaklanmamız gerekiyor. Rakibin iyi bir takım olduğunu da biliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Taraftarın Desteğini Kasımpaşa Maçında Görmek İstiyoruz

” Kasımpaşa maçında taraftarımızdan çok iyi bir destek bekliyoruz. Bugüne kadar bunu çok iyi yaptılar. Bu maçta da aynısını göstermelerini istiyoruz. Taraftarın katkısından takım olarak çok memnunuz. İnanılmaz bir taraftarımız var. Onların desteklerini Kasımpaşa maçında da görmek istiyoruz. Bu zamana kadar verdikleri destekten dolayı taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Uzun bir aradan sonra Süper Lig’de mücadele ediyoruz. Taraftarımızın desteğine daha çok ihtiyacımız olacak.” dedi.