Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Samet Aybaba, ”Semih Kılıçsoy, Seneye Bizde”

Süper Lig ekibi Beşiktaş’ın Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, Semih Kılıçsoy’un geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

Süper Lig ekibi Beşiktaş'ın

Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, Asist Analiz’e gündemde olan konular hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

” SEMİH SENEYE BİZDE ”

SemihKılıçsoy’un gelecek sezonda Beşiktaş’ta forma giyeceğini belirten Samet Aybaba;

”Birinci maçtan sonra menajerini çağırdım. Sonrasında anlaştık. Semih 3 hafta içinde 5 tane gol attı ve yükseldi. Çok iyi bir anlaşma oldu her iki taraf için de. Semih seneye bizde, oynayacak. Daha gelişecek. Bir oyuncu 1 sezon oynamadan Avrupaya’gidiyor, 1 hafta sonra ayrılmak istiyor. 30 milyon eurodan daha fazlasını düşünüyoruz. 30 milyon euroya vermeyiz. Gelecek sezon böyle oynarsa bunları zorlar.” dedi.

”AYAĞA KALDIRMASI LAZIM”

Portekizli teknik direktör Fernando Santos ile yollarını ayıran ve sezon sonuna kadar Serdar Topraktepe’nin takımın başında olacağı açıklanmıştı.
Yeni teknik direktör arayışının devam ettirdiklerini belirten Aybaba, ‘‘Serdar hocayla sezon sonuna kadar devam edeceğiz. Yerli ve yabancı antrenörlere bakıyoruz. Sergen Yalçın listemizde, doğal aday. Kolay bir iş değil. Beşiktaş 3. sezondur başarısız gidiyor. Bunu ayağa kaldırması lazım.” ifadelerini kullandı.

”CENK TOSUN’LA GÖRÜŞÜYORUZ”

Bu sezon sonu Beşiktaş ile sözleşmesi bitecek olan Cenk Tosun hakkında Samet Aybaba, ”Cenk Tosun’la görüşüyoruz. Performansa bağlı şeyler. Neyi daha iyi planlayabiliriz diye dünüyoruz.” dedi.

”KİMİN ŞAMPİYON OLACAĞI BİZİ İGİLENDİRMİYOR”

Bugün oynanacak Fenerbahçe – Beşiktaş derbisi hakkında gelen soruyu yanıtlayan Samet Aybaba, ”Kadroları çok geniş, tercihleri çok fazla. Bizi kimin şampiyon olduğu ilgilendirmiyor.” şeklinde konuştu.