Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Ekonomi

Sakarya’nın Hendek İlçesinde Durdurulan TIR’da 700 Kg At ve Eşek Eti Bulundu

Sakarya’nın Hendek ilçesinde durdurulan bir tırın içerisinde 700 kilogram at ve eşek eti ele geçirildi. Etlerin İstanbul’a götürülüp sucuk yapıldıktan sonra Düzce’de satılacağı ortaya çıktı.

Sakarya’nın Hendek ilçesinde durdurulan bir tırın içerisinde 700 kilogram at ve eşek eti ele geçirildi. Ele geçirilen etlerin İstanbul’da sucuk yapıldıktan sonra Düzce’ye götürülerek piyasaya sürüleceği öğrenildi.

700 KİLOGRAM AT VE EŞEK ETİ ELE GEÇİRİLDİ

Sakarya İl Jandarma ekipleri, Ramazan ayı öncesinde Adana’da kesimi yapılan at ve eşek etlerinin İstanbul’a götürüleceği ihbarı aldı. Bunun üzerine harekete geçen ekipler nakil yapacak tırı takibe aldı ve Hendek’teki bir dinlenme tesisinde durdurarak araç içerisinde arama yaptı. Aramalarda 700 kilogram at ve eşek eti ele geçirildi.

İSTANBUL’DA SUCUK YAPILIP DÜZCE’DE SATILACAKTI

Şüpheli C.D.’nin (20) ifadesinde, at ve eşek etlerinin İstanbul’da sucuk yapıldıktan sonra Düzce’ye götürülerek piyasaya süreceği öğrenildi. Ayrıca C.D’nin daha önce de “evcil hayvanı kasten öldürmekten” suç kaydı olduğu öğrenildi.

Ele geçirilen 700 kilogram et, İlçe Tarım Müdürlüğünce alınan numunelerin incelenmesi sonucunda “tek tırnaklı hayvan eti” olduğu tespit edilerek imha edildi.

DİĞER VİDEOLAR