Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Justin TV – Granada – Real Madrid Maçını Canlı İzleme

İspanya La Liga’da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Milli futbolcumuz Arda Güler’in forma giydiği Real Madrid şampiyonluğu garantiledi ve Granada deplasmanına konuk oluyor. İki takımında prestij için sahada olacağı mücadelede, genç oyuncuların sahada olması kesin gözüyle bakılıyor. Geçtiğimiz haftalarda gösterdiği etkili performansı ile Real Madrid taraftarlarının gönlünde taht kuran Arda Güler’in bu mücadelede ilk 11’de çıkması bekleniyor. Peki Granada – Real Madrid maçı ne zaman? Granada – Real Madrid maçı hangi kanalda? Granada – Real Madrid maçı saat kaçta? Granada – Real Madrid maçını canlı nereden izleyebilrim? İşte mücadeleye dair tüm detaylar…

İspanya La Liga'da heyecan

İspanya La Liga’da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Milli futbolcumuz Arda Güler’in forma giydiği Real Madrid şampiyonluğu garantiledi ve Granada deplasmanına konuk oluyor. İki takımında prestij için sahada olacağı mücadelede, genç oyuncuların sahada olması kesin gözüyle bakılıyor. Geçtiğimiz haftalarda gösterdiği etkili performansı ile Real Madrid taraftarlarının gönlünde taht kuran Arda Güler’in bu mücadelede ilk 11’de çıkması bekleniyor. Peki Granada – Real Madrid maçı ne zaman? Granada – Real Madrid maçı hangi kanalda? Granada – Real Madrid maçı saat kaçta? Granada – Real Madrid maçını canlı nereden izleyebilrim?

GRANADA-REAL MADRİD MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!!!

GRANADA – REAL MADRİD MAÇI NE ZAMAN?

La Liga’da Granada – Real Madrid maçı 11 Mayıs Cumartesi günü saat 19.30’da başalayacak. Mücadele S Sports üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

ARDA GÜLER İLK 11’DE OLACAK MI?

Milli futbolcumuz Arda Güler’in Granada – Real Madrid mücadelesinde ilk 11’de sahada olması bekleniyor.

MUHTEMEL 11’LER

Granada

Batalla, Neva, Miquel, Piatkowski, Mendez, Jozwiak, Gumbau, Ruiz, Pellistri, Boye, Uzuni

Real Madrid

Courtois, Vazquez, Militao, Fernandez, Garcia, Modric, Camavinga, Ceballos, Diaz,  Arda Güler, Joselu