Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Rıza Çalımbay’ın MKE Ankaragücü Maçı Açıklamaları’

Trendyol süper Lig’in 14.haftasında

Trendyol süper Lig’in 14.haftasında Beşiktaş, MKE Ankaragücü’ne konuk oldu. Mücadele 1-1 eşitlikle son bulurken, mücadeleden sonra Beşiktaş teknik direktörü Rıza Çalımbay açıklamalarda bulundu.

Rıza Çalımbay sözlerine ilk, ” Beşiktaş için önemli bir gün. Kongre günü. Gelenler de Beşiktaşlı olacağı için faydalı olacaklarına inanıyorum.” dedi.

Bu Maç Fenerbahçe Maçından Daha Önemli Maç

” Bundan 2 gün önce bir maç oynadık. 9 – 10 eksikle oynadığımız, bizim için hedefi olmayan bir maçtı. Elenmiş, o yüzden sakatlık olmasın diye çok korktuk. Maalesef yine yakalandık. Bizim şu anki hedefimiz lig ve Türkiye Kupası. Şu ana kadar 2’de 2 yaptık. Şu an bu maç bizim için Fenerbahçe maçından daha önemli bir maç. Dışardaki insanlar sakatlık bahane diyor ama gerçek bu. Ben futbol hayatımda böyle bir şey görmedim.” ifadelerini kullandı.

” Puan, puandır. Özellikle deplasmanda ve Ankaragücü ligin en iyi takımlarından biri. Maça iyi başladık aslında. İkinci yarı gerçekten iyi oynadık. Pozisyonlarımızı bulduk ama keşke kazanabilseydik. 3 maç oldu 2 galibiyet 1 beraberlik var kendi adıma. Önümüzde çok önemli bir maç var yukarılara tırmanabilmek için. Çok zor bir maç olacak ama elimizden gelenin en iyisini yapacağız.” dedi.